Καταγγέλλουν την “υποκρισία” στο θέμα των καταστροφών

229

Για υποκρισία, θράσος και προκλητικότητα κατηγορεί τους πάντες σε σχέση με το θέμα των καταστροφών στην αγροτική παραγωγή η «Λαϊκή Συσπείρωση» υποστηρίζοντας πως τόσο η κυβέρνηση, όσο και η Περιφέρεια ευθύνονται για τις καταστροφές στην αγροτική παραγωγή.

Ως περιφερειακή παράταξη η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει ότι στηρίζει το αίτημα των παραγωγών να αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ και το Κράτος χωρίς πρόσθετα ασφάλιστρα στο 100% της ζημιάς, ανεξάρτητα από το αν είναι ασφαλισμένοι ή όχι.

«Κυβέρνηση και περιφέρεια, χρόνια τώρα, κάνουν πως δεν ακούν τις προτάσεις του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης πως δε φτάνουν και πρέπει να αυξηθούν τα κονδύλια του κράτους για τη δακοκτονία χωρίς μάλιστα να πληρώνουν οι παραγωγοί την αισχρή παρακράτηση του 2% στο τζίρο τους» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και προστίθεται:.

«Ποτέ οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ δεν συμφώνησαν, αντίθετα συνέχισαν κάθε χρόνο τις περικοπές. Για την Κρήτη, από 12 περίπου εκατομμύρια ευρώ το 2012, έδωσαν περίπου 8 εκατομμύρα ευρώ φέτος».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει