Ξεκίνησαν οι εργασίες για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

125

Το στήσιμο του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου 2019» ξεκίνησε τα τελευταία 24ωρα στην πλατεία Ελευθερίας.

Η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Ηρακλείου έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνει την κεντρική πλατεία της πόλης σε ένα…μικρό, πολύχρωμο, χριστουγεννιάτικο χωριό.

Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει και η διαδικασία υποβολής συμμετοχών στην διεξαγωγή της δημόσιας κλήρωσης που θα γίνει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, για τους διαθέσιμους οικίσκους στη χριστουγεννιάτικη αγορά του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου 2019».

(Περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία στο link : https://www.dikeh.gr/316-prosklisi-oikiskwn-enimerosi).

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/) θα ανοίξει τις πύλες του το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και θα κλείσει τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου του 2020.

Για 38 ολόκληρες μέρες η «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου θα πλημμυρίσει με φως, θα γεμίσει με τα χρώματα της γιορτής και της χαράς.

Εορταστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, καλλιτεχνικά εργαστήρια και εργαστήρια γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής, φιλανθρωπικές δράσεις, συναυλίες, χορογραφίες, παιδαγωγικές δραστηριότητες και ό,τι μπορεί να θελήσει η παιδική φαντασία θα απλωθεί μέσα στα πολύχρωμα δρομάκια του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου».

Παράλληλα η χριστουγεννιάτικη αγορά θα ξεκινήσει τη λειτουργία της την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και η λειτουργία της δε θα ξεπεράσει τις 20 ημέρες.

Το ωράριο λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» και των γιορτινών καταστημάτων του θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro

youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ – https://www.youtube.com/watch?v=wr8wvO2oeHs

https://www.xristougenniatikokastro.gr/

e-mails: [email protected]

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει