ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

165

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα, γεμάτη καζανέματα, όπως προβλέπεται να είναι η τρέχουσα.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ χθες, ήταν του Αϊ Γιώργη του Μεθυστή και το καλούσε η μέρα. Ήταν και μια λιακάδα όμορφη, σαν τις παλιές καλές ημέρες του… ΠΑΣΟΚ!

ΤΟΤΕ που «θα τον μεθούσαμε τον ήλιο…» και ακόμα να ξεσουρώσουμε!

Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι «ωρολογιακή βόμβα» στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, λένε οι ειδήμονες και δεν έχουν άδικο.

ΜΑΛΙΣΤΑ οι γεννήσεις του 2018 ήταν εμφανώς λιγότερες από τους θανάτους, καθιστώντας αυταπόδεικτο το πρόβλημα.

ΠΑΝΤΩΣ τα νέα ζευγάρια όπως προκύπτει από σχετική έρευνα αποφεύγουν να κάνουν παιδιά επειδή δεν αντέχουν το κόστος του τοκετού και του προγεννητικού ελέγχου.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ τώρα, για να έχει αναπτυξιακή προοπτική η χώρα!

ΑΝΟΙΓΕΙ κι άλλο η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με τη Marc έφτασε τις 18 ποσοστιαίες μονάδες.

ΚΑΙ Θ’ ανοίξει κι άλλο, όσο ο Τσίπρας επαναπαύεται στην κολακευτική γι’ αυτόν ρητορική ότι ο Μητσοτάκης τρώει από τα έτοιμα…

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ κλίμα η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega, για επαναλειτουργία του καναλιού στις 20 Νοεμβρίου, στα 30ά γενέθλια της αρχικής λειτουργίας του.

ΜΑΚΑΡΙ να επιβεβαιωθούν και να κυλήσουν όλα ομαλά, μετά την αγορά της ταινιοθήκης και του σήματος του Mega, από την  Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΑΛΛΑΖΕΙ πάλι το μάθημα των Θρησκευτικών στην Ελλάδα, με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Θέλουμε ν’ αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν!

ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ για τη μεγάλη επένδυση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά ευχαρίστησε ο Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Σαγκάη.

ΕΙΠΕ, δε, ότι στόχος είναι ο Πειραιάς να γίνει το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου και η Αθήνα να φιλοξενήσει την περίοδο 2020- 2021 500.000 τουρίστες που θ’ ακολουθήσουν τους… δρόμους του μεταξιού.

ΕΠΙΣΗΣ, προέτρεψε τους Κινέζους να κάνουν και άλλες επενδύσεις στη χώρα μας. Ιστορία, που αν δεν έχει Δράκο, θα είναι παραμύθι!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει