Επιπλέον θέσεις μετά το “κανόνι” της Thomas Cook

140

Επιπλέον 2 εκατομμύρια αεροπορικές θέσεις για το 2020 από τα βρετανικά αεροδρόμια προς την Ελλάδα, τη Μαγιόρκα, τα Κανάρια Νησιά και την Τουρκία προσθέτει η TUI Γερμανίας επιδιώκοντας να καλύψει το κενό που άφησε μετά την πτώχευση της η Thomas Cook.

Σύμφωνα με την TUI, έχουν ήδη υπογραφεί νέα συμβόλαια με ξενοδοχεία, στα οποία περιλαμβάνονται και νέες αποκλειστικές συνεργασίες με καταλύματα.

O  πρόεδρος του Δ.Σ. της TUI Γερμανίας, κ. Marek Andryszak, δήλωσε ότι η προσδοκία του οργανισμού για το 2020 είναι ότι θα έχει μισό εκατομμύριο περισσότερους πελάτες, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για νέα συμβόλαια συνεχίζονται.

Λίγες ημέρες μετά την πτώχευση της Thomas Cook, η διοίκηση της TUI πραγματοποιήσε συναντήσεις με τα υπουργεία Τουρισμού βασικών προορισμών της, στα οποία περιλαμβάνεται και το ελληνικό, το τουρκικό και τη αιγυπτιακό.

Η TUI δεν ενδιαφέρεται απλώς για τη διασφάλιση επιπλέον κλινών, αλλά λαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει τις απαιτούμενες αεροπορικές συνδέσεις. Από το Μάιο του 2020, προορισμοί όπως η Ελλάδα, η Τυνησία, η Αίγυπτος, η Βουγαρία, η Ισπανία και η Τουρκία θα εξυπηρετούνται αεροπορικώς από τη Λειψία ενώ εξετάζεται η προσθήκη επιπλέον αεροδρομίων αναχώρησης και συχνοτήτων πτήσεων.

Eπιπλέον, ο τουρ οπερέιτορ βρίσκεται σε συζήσεις με πολλά τουριστικά γραφεία που συνεργάζονταν με την Thomas Cook για πιθανή ανάπτυξη συνεργασιών. Οι νέες συνεργασίες μας μπορεί να φτάσουν σε τριψήφιο αριθμό στα διαφορετικά κόνσεπτ πωλήσεών μας και να προσφέρουν επιτυχημένα κόνσεπτ franchise με προοπτικές για το μέλλον, δήλωσε ο κ. Andryszak.

Η TUI προσφέρει επίσης στους πελάτες της Thomas Cook που θα κάνουν κράτηση σε αυτήν μέχρι τις 20 Οκτωβρίου τη δυνατότητα να μην δώσουν προκαταβολή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει