ΝΕΟ FUCKUP NIGHTS HERAKLION: Όταν η αποτυχία γίνεται εργαλείο… επιτυχίας

604

Ντυμένο φθινοπωρινά, επιστρέφει το Fuckup Nights Heraklion, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο γνωστό  σημείο συνάντησης,  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Αφιλτράριστο, ειλικρινές, ευαίσθητο και χιουμοριστικό το event που αποδέχεται και προβάλλει την αποτυχία ως εργαλείο για την επιτυχία, για άλλη μια φορά μας προσκαλεί χωρίς καμία διάκριση!

Στην πρώτη   συνάντηση για αυτή τη σεζόν, οι “αποτυχημένοι” ομιλητές  θα μοιραστούν τη δική τους προσωπική ιστορία, χωρίς ρετούς -τι συνέβη, γιατί και πώς τελικά τους βγήκε σε καλό! Με χαλαρή, φιλική, έως και αυτοσαρκαστική διάθεση οι ομιλητές  έχουν στη διάθεση τους 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες για να  ιντριγκάρουν τους συμμετέχοντες. Are they up to the challenge;

Ποιους θα ακούσουμε, λοιπόν, σε αυτό το Fuckup Nights Heraklion:

Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder και Teacher-ChineseForYou (chineseforyou.gr)

Η Εμμανουέλα είναι καθηγήτρια Κινεζικών, υπεύθυνη σπουδών της σχολής  Chinese for you στην οποία διδάσκονται Κινέζικα και Κορεατικά και μιλάει Κινεζικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά. Μην ανησυχείτε όμως, την ιστορία της θα την ακούσουμε στα Ελληνικά!

Ελπίδα Λ. Βαμβακά, President & Co Founder – Homo Digitalis (homodigitalis.gr), Legal Council – Enartia SA (Papaki- TopHost) (enartia.com)

Η Ελπίδα είναι δικηγόρος και εξειδικεύεται στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου στην ψηφιακή εποχή. Πως έφτασε εδώ; Ποια αποτυχία την ενέπνευσε;

Γιώργος Μαραβέλιας, CTO και Ηλίας Σεφέρογλου, Business Development Director – Netmechanics LLC (netmechanics.gr). 10 χρόνια Netmechanics με νέα υπερσύγχρονη πλατφόρμα και ενδιαφέροντα success stories. Πώς όμως από distress φτάνεις στο success; Ο Γιώργος και ο Ηλίας θα μας μιλήσουν για τη διαδρομή.

“Και μετά από αυτή την ενδιαφέρουσα και totally “αποτυχημένη” θεματολογία, ετοιμαστείτε για πολύ networking στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου, φαγητό από τo efood (e-food.gr), ποτό και εμψύχωση για όλα τα fuckups μας!

Το event που αγαπήσαμε και που μετράει πλέον 318 πόλεις σε όλο τον κόσμο, απευθύνεται σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί από τα λάθη του και τα λάθη των άλλων, να κινητοποιηθεί, να εμπνευστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά & να γνωρίσει από κοντά το “κίνημα της αποτυχίας”.τονίζουν οι διοργανωτές.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: fuckupnights.gr

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Zalo (zalo.gr) και η Baked Advertising (baked.gr).

To FuckUp Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα της Bizrupt (bizrupt.gr), και προσδοκά να δημιουργήσει μια κουλτούρα αποδοχής γύρω από την αποτυχία.

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion: Facebook: https://www.facebook.com/FUNHeraklion

Site: https://bizrupt.gr

Email: [email protected]

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει