Συνάντησαν τον δήμαρχο Σητείας

138

Συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Σητείας Γ. Ζερβάκη είχαν την περασμένη Παρασκευή τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Την Παρασκευή 13/09/2019, στο Δημαρχείο Σητείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου και του αναπληρ. γενικού γραμματέα ΣΟΥΚΙΑ Κωνσταντίνου της Ένωσής μας, με τον με τον νέο Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη.

Στην συνάντηση αυτή και με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, του ευχηθήκαμε μια δημιουργική θητεία αλλά και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά με την έλλειψη σε αστυνομικό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και του Αερολιμένα Σητείας και τις ενέργειες που έχει καταβάλει η Ένωση μας προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου αυτό να επιλυθεί.

Ακόμα του τονίσαμε την αναγκαιότητα για την μεταστέγαση του Α.Τ. Σητείας σε νέο σύγχρονο κτίριο, ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες των υπηρετούντων σε αυτό, όσο και των πολιτών που θα το επισκέπτονται.

Ο Δήμαρχος, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και δήλωσε πρόθυμος να συμβάλει στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς της Σητείας».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει