Γιόρτασε τα 7 χρόνια του προσφέροντας στο “Χαμόγελο του Παιδιού” το «Ferias Travel»

22.718

Tα επτά χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το «Ferias Travel» την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου χαρίζοντας χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Συγκεκριμένα, το γνωστό τουριστικό γραφείο του Ηρακλείου γιόρτασε την επέτειό του και όλα τα δώρα, που ήταν σχολικά είδη, προσφέρθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδίου».

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν γνωστά ονόματα του Ηρακλείου αλλά και απλός κόσμος, ο οποίος γέμισε το «βανάκι» του εθελοντικού οργανισμού με τσάντες, τετράδια, γραφική ύλη και άλλα σχολικά είδη.

Από πλευράς του το «Ferias Travel» για να τους ευχαριστήσει διοργάνωσε ένα «ζεστό» πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Tα επτά χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το «Ferias Travel»

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον στολισμό του χώρου αλλα και το όμορφο «welcome table» επιμελήθηκε το «Making Stories» και συγκεκριμένα η Πέλλα Καναβάκη, το πλούσιο μενού που φρόντισε ειδικά για τους καλεσμένους του «Ferias Travel» το κέτερινγκ Kappa Foods κτήμα Καλαθάκης, τις μουσικές επιλογές επέλεξαν οι Party Experts Crete και συγκεκριμένα ο dj Μάνος Βιτσαξάκης και τις περίτεχνες φωτογραφίες της βραδιάς η Ειρήνη Άγα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει