Καλή σχολική χρονιά από τα super markets Χαλκιαδάκης

168

Καλωσορίζουν το φθινόπωρο με εκπληκτικές προσφορές για μικρούς και μεγάλους

Τα super market Χαλκιαδάκης σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι, τον μαθητή και τον φοιτητή σε μοναδικές τιμές.

Στα νέα φυλλάδια προσφορών μπορείτε να βρείτε προσφορές για σχολικά είδη, έπιπλα και μικροέπιπλα για όλους. Προμηθευτείτε το νέο μας φυλλάδιο από τα καταστήματα Χαλκιαδάκης (ή ηλεκτρονικά στο https://www.xalkiadakis.gr/el/fylladio) και επωφεληθείτε από τις προσφορές για ένα χαρούμενο φθινόπωρο.

Tο νέο μας φυλλάδιο για το σπίτι, τον μαθητή και τον φοιτητή από τα καταστήματα Χαλκιαδάκης Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε ως και 29 Οκτωβρίου σχολικές τσάντες και σακίδια πλάτης εφηβικά από 4,90 ευρώ, ισοθερμικό τσαντάκι φαγητού από 5,00 ευρώ, μαρκαδόρους γραφής 12 τεμ. από 0,75 ευρώ και ό,τι άλλο χρειαστούν οι μικροί μας φίλοι για μια εποικοδομητική σχολική χρονιά.

Μεγάλη ποικιλία και σε επώνυμες τσάντες Paxos σε πολλά σχέδια και χρώματα, καθώς και παγούρια αλουμινίου για μικρούς και μεγάλους.

Και για να ετοιμάσετε το νέο φοιτητικό σας σπίτι, στα super markets Χαλκιαδάκης θα βρείτε έπιπλα και μικροέπιπλα, είδη κουζίνας και λευκά είδη στις καλύτερες τιμές και πάντα με την εμπιστοσύνη του ονόματος Χαλκιαδάκης.

Ξύλινη παπουτσοθήκη με 4 ράφια, μόνο 29,00 ευρώ, γραφείο 90*50*75 με 2 συρτάρια και 1 ντουλάπι μόνο 32 ευρώ, καρέκλα γραφείου με πλαστική βάση, ρόδες, μπράτσα, ρυθμιζόμενο ύψος και πλάτη δίχτυ μόνο 28,60 ευρώ, τραπέζι ξύλινο 120*80*75 μόνο 39 ευρώ και καρέκλα τραπεζαρίας από τεχνόδερμα με ψηλή πλάτη και μεταλλικά πόδια μόνο 17,90 ευρώ είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που θα βρείτε στο νέο φυλλάδιο προσφορών μας (https://www.xalkiadakis.gr/el/fylladio).

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε προτάσεις και συμβουλές για την κατάλληλη παιδική διατροφή κατά τη σχολική χρονιά και ιδέες για να ετοιμάστε ένα νόστιμο και υγιεινό κολατσιό για το σχολείο.

 

Στα s/m Χαλκιαδάκης  σάς περιμένουν όλους με:

 • Μοναδικές τιμές και εκπτώσεις σε προϊόντα που θα βρίσκετε στα Φυλλάδια Προσφορών και εντός καταστημάτων!
 • Μεγάλη ποικιλία σε Κρητικά Προϊόντα από δεκάδες τοπικούς παραγωγούς!
 • Επιπλέον εκπτώσεις, δώρα και προσφορές με τη χρήση της Χ-tra Card!

Κανένα παιδί χωρίς σχολικά!

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, τα s/m Χαλκιαδάκης συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Αναζητήστε τα καρότσια μας σε όλα τα s/m Χαλκιαδάκης Max έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και γεμίστε τις σχολικές τσάντες των μικρών μας φίλων με καινούρια ή σε καλή κατάσταση σχολικά είδη!

Χαρίστε πολλά χαμόγελα στα παιδιά με σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και ό,τι άλλο επιθυμείτε!

 

S/Μ Χαλκιαδάκης Max

-Ηράκλειο:

 • Λεβήνου και Θερίσσου
 • Μαυσώλου και Ηροδότου, Ν. Αλικαρνασσός
 • Ισαύρων και Σοφ. Βενιζέλου
 • Κρασαδάκη, Κασομούλη, Δελαπόρτα, Άγιος Ιωάννης

-Χανιά:

 • Κουνουπιδιανά
 • Λ. Καραμανλή, Κουμπέ

-Ιεράπετρα:

 • Παπαγεωργίου – Κωστούλα Ανδριανού

-Σητεία:

 • Κολωνέλο

-Μοίρες:

 • Καπαριανά

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει