ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: Απελευθέρωση μετακίνησης φιλάθλων

128

Το πράσινο φως στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων να ταξιδεύουν στους εκτός έδρας αγώνες για να παρακολουθούν δια ζώσης τις προσπάθειες τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ανάβει η κυβέρνηση.

Στη σύσκεψη που είχαν χθές ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για το σχέδιο δράσεων περί αντιμετώπισης της βίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους περιβάλλοντες χώρους, οι δύο άνδρες εξέφρασαν τη βούλησή τους να απελευθερώσουν έπειτα από χρόνια τις μετακινήσεις των οπαδών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει συμφωνήσει με τον υπουργό Προστασία του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την μείωση της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση:  “Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συμφώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από ερασιτεχνικούς αγώνες και για την μείωση της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. από εκείνους των επαγγελματικών κατηγοριών, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ή παρόμοιο ζήτημα κατά τη χτεσινή τους συνάντηση».

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει