Οριστική αλλαγή μόνωσης, κλείνει το “Λίντο”

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ • ΠΗΡΕ ΤΑΣΙΟΥΔΗ Ο ΟΦΗ

1.466

Οι εργασίες στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου “Λιντο” ολοκληρώθηκαν όχι όμως και η αλλαγή μόνωσης .

Την απόφαση να κλείσει το κλειστό γυμναστήριο του ‘’Λίντο’’ μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, λόγω αλλαγής μόνωσης και μέχρι να οκλοκληρωθούν οι εργασίες, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΕΑΚΗ. Θυμίζουμε ότι το μαρτύριο της… σταγόνας στο ‘’Λίντο’’ ήταν συχνό φαινόμενο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, με συνέπεια να υπάρχουν συνεχώς σοβαρά προβλήματα, ενώ η μόνωση ήταν ένα θέμα που ταλαιπωρούσε το κλειστό, τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα είχε γίνει προσωρινή μόνωση. Επίσης πέφτουν σοβάδες απο την υγρασία στα δοκάρια και μέρος της κερκίδας εχει φουσκώσει απο τα νερά,όπως γράψαμε χθές.

Η ανακοίνωση:

‘’Η Διοίκηση του Ε.Α.Κ.Η ανακοινώνει πως το κλειστό γυμναστήριο “Λίντο” έως τη λήξη των εργασιών στη σκεπή του (οριστική αλλαγή μόνωσης) δεν θα αποδίδεται σε αθλούμενους. Υπάρχει επικινδυνότητα λόγω εργοταξίου. Τέλος του μήνα κατεβαίνει κλιμάκιο της Γ.Γ.Α για αυτοψία. Τέλος Σεπτεμβρίου το έργο ολοκληρώνεται. ΈΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.

Η ταλαιπωρία που θα υποστούν τα σωματεία στον καιρό προετοιμασίας τους θα τα αποζημιώσει στην αγωνιστική σαιζόν.

Ευελπιστούμε ν αρχίσει γρήγορα και η αντικατάσταση του ταρντάν στο στάδιο Ελευθερίας που έχει δημοπρατηθεί από τη ΓΓΑ και η αναμόρφωση των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου. από την Περιφέρεια Κρήτης. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ από τον Ιούνιο του 2015 και οι καρποί του μόχθου μας σιγά σιγά αποδίδουν.’’

Στην Κρήτη, για λογαριασμό αυτή τη φορά του ΟΦΗ, επιστρέφει ο Γιώργος Τασιούδης. Όπως είναι γνωστό, ο 31χρονος σέντερ είχε περάσει πριν από δύο σεζόν από το ρόστερ του ΑΟΚ Χανιά στη Γ’ Εθνική. Πλέον, ο Τασιούδης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ, παίζοντας βέβαια όχι για τη Γ’, αλλά για τη Β’ Εθνική.

Η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του είναι η εξής:

«Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γιώργο Τασιούδη, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο 31χρονος σέντερ έχει αγωνιστεί σε ΧΑΝΘ, Αίαντα Ευόσμου, Καστοριά, ΑΟΚ Χανιά, ενώ την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Γιώργο καλωσήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει