ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Φιλική κόντρα σήμερα με τον ΟΦΙ

128

Φιλικό νούμερο τέσσερα για τον Εργοτέλη που θα υποδεχθεί σήμερα (6μ.μ.) τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Παγκρήτιο Στάδιο, σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Αναμφίβολα το σημερινό ματς θα δώσει την ευκαιρία για πιο ασφαλή συμπεράσματα στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων», με δεδομένο ότι η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι πιο μεγάλη από αυτές των προηγούμενων (Ηρόδοτος, Δαμάστα, Αλμυρός) που αντιμετώπισε ο Εργοτέλης.

Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου απέδωσε το γνωστό συνδυαστικό της ποδόσφαιρο, σε αρκετά μεγάλα διαστήματα των πρώτων της αναμετρήσεων, δείχνοντας ότι η ομοιογένεια είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι παραφωνίες, τις οποίες επεσήμανε ο Κύπριος τεχνικός στους παίκτες του, μέσω της ανάλυσης του βίντεο.  Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το πιο δυνατό τεστ για τον Εργοτέλη πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο (26/8) θα είναι απέναντι στον ΟΦΗ, το ερχόμενο Σάββατο (7μ.μ.) στο Παγκρήτιο.

Αν και δεν ήταν στον αρχικό προγραμματισμό του ένα τόσο δυνατό παιχνίδι σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας, ο Εργοτέλης αποδέχθηκε την πρόταση του συντοπίτη. Όσον αφορά τα εισιτήρια καθώς επίσης και τις θύρες που θα ανοίξουν για τις ανάγκες του παιχνιδιού, αναμένεται να γίνουν γνωστές σήμερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει