Νέα κονδύλια για την οδοποιία Βιάννου

105

Προϋπολογισμό σχεδόν 300 χιλιάδων ευρώ έχουν οι εργασίες που αφορούν στην αποκατάσταση και συντήρηση δημοτικής οδοποιίας του Δήμου Βιάννου.

Πρόκειται για συντηρήσεις και αποκαταστάσεις σε Χόνδρο, Καστρί, Άνω Βιάννο και Κερατόκαμπο, με συνολικό προϋπολογισμό 275.000 ευρώ, τη σύμβαση των οποίων υπέγραψε χθες ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης.

Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 055, σύμφωνα µμε απόφαση του πρώην  Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

«Με χρηματοδότηση από το Υπουργείου Εσωτερικών  προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν την αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς Άνω Βιάννου, Χόνδρου, Καστρίου και Κερατόκαμπου» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βιάννου για να προσθέσει:

«Σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για τις ανάγκες των οικισμών   ο Δήμος μας εξασφάλισε την αναγκαία χρηματοδότηση, εκπονήθηκαν οι μελέτες από την τεχνική υπηρεσία και δημοπρατήσαμε με δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό το έργο, με το οποίο θα βελτιωθούν σημαντικά οι υποδομές στα σημεία παρέμβασης προς όφελος  των πολιτών. Συνεχίζομε και με άλλες συμβάσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες ως αποτέλεσμα της προσπάθειας  που έχουμε καταβάλει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οφείλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς  και τον  πρώην υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση  για τη χρηματοδότηση του έργου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει