ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Άλλα 3 εκατ. ευρώ για τις ζημιές στα Χανιά

129

Συμβάσεις για αποκατάσταση των υποδομών που καταστράφηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του προηγούμενου χειμώνα υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Οι συμβάσεις αφορούν 8 έργα, έχουν συνολικό προϋπολογισμό σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αφορούν σε ζημιές και καταστροφές που σημειώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Συγκεκριμένα οι συμβάσεις αφορούν τα έργα:

– Τμήμα Βρύσες-Ασκύφου-Χώρα Σφακίων καθώς και το τμήμα Ίμβρος-Ασφένδου-Καλλικράτης, έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ που υλοποιείται στην περιοχή του δήμου Σφακίων.

– Άμεση αποκατάσταση προσβασιμότητας στον δρόμο Δρομόνερο-Κακόπετρος-Μεσαύλια και στους συνδεόμενους δρόμους με προϋπολογισμό 245.000 ευρώ.

– Άμεση αποκατάσταση προσβασιμότητας στο δρόμο Μεγάλα Χωράφια-Νέο Χωριό-Φρες-Βρύσες και στους συνδεόμενους δρόμους προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

-Αποκατάσταση της προσβασιμότητας στον δρόμο Χλιαρό-Λαγγός-Νέα Ρούματα και στους συνδεόμενους δρόμους προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

-Αποκατάσταση στον δρόμο Μάλεμε-Ντερές-Νέα Ρούματα και στους συνδεόμενους δρόμους με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ.

-Αναβάθμιση και βελτίωση κατά τμήματα της επαρχιακής οδού Χανίων-Αλικιανού και αφορά το τμήμα της δεύτερης φάσης του δρόμου Χανιά-Αλικιανός με προϋπολογισμό 245.000 ευρώ.

Στα παραπάνω έργα προστίθενται συμπληρωματικές συμβάσεις σε προγραμματισμένα έργα συνολικού προϋπολογισμού 400.000, για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει