Δύο σταρ… “πυροβολούν” την Ελλάδα

ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΑΝΤΙΝΤ ΚΑΙ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ

367

Θύμα ληστείας στη Μύκονο έπεσε το γνωστό μοντέλο  Τζίτζι Χαντίντ.

Το διάσημο μοντέλο σε έξαλλη κατάσταση δήλωσε, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί ξανά το ελληνικό νησί.

Η Τζίτζι Χαντίντ μαζί με τις αδελφές της έκαναν το προηγούμενο διάστημα διακοπές στη Μύκονο, για μία ακόμη φορά, κάτι που φρόντισαν να μοιραστούν και με τους ακολούθους τους στο Instagram.

Ομως, η πολύ κακή εμπειρία που έζησε η Τζίτζι Χαντίντ στο “νησί των ανέμων” την κάνει να ρίξει… μαύρη πέτρα φεύγοντας.

Η Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε  μια φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram. Αλλά φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να… ξεγελαστεί από τα social media καθώς, όπως αποκάλυψε, οι διακοπές της στη Μύκονο δεν ήταν και τόσο ειδυλλιακές. «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού» έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να γράψει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία.

Ντι Κάπριο
“Σκιάχτηκε” ο Ντι Κάπριο με τον βυθό της Άνδρου

Τα σκουπίδια στον βυθό της Άνδρου

Ένα βίντεο από τη δράση καθαρισμού του βυθού στα νερά γύρω από την Άνδρο αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο οσκαρικός ηθοποιός και περιβαλλοντικός ακτιβιστής Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στην Πάρο.

«Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών. Όλα αυτά ήταν κολλημένα στον πυθμένα της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 300 κιλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και σε εμάς. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια ψαρεύουμε για να φάμε» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ίδρυσε πριν από είκοσι χρόνια το Leonardo DiCaprio Foundation (LDF) με στόχο την προστασία του πλανήτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει