Ικανοποίηση για το εξεταστικό κέντρο Κρήτης του ΕΑΠ

329

Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίζουν τη λειτουργία του Περιφερειακού  Εξεταστικού Κέντρου του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Κρήτη τα μέλη του Παγκρήτιου συλλόγου Φοιτητών και Αποφοίτων ΕΑΠ, μετά από την ολοκλήρωση  των επαναληπτικών εξετάσεων   και το πέρας του ακαδημαϊκού έτους 2018-19.

«Το εξεταστικό κέντρο  φέτος  λειτούργησε πρώτη φορά για όλες τις θεματικές ενότητες των ετήσιων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς επίσης και για εξαμηνιαίες θεματικές ενότητες  τόσο στις τακτικές όσο και στις επαναληπτικές εξεταστικές περιόδους.

Η λειτουργία  του εξεταστικού  κέντρου ικανοποίησε ένα πάγιο αίτημα για  παροχή ισότιμων εκπαιδευτικών ευκαιριών στους φοιτητές  της Κρήτης οι οποίοι  φέτος διευκολύνθηκαν και  απαλλάχθηκαν από την  οικονομική  επιβάρυνση  που κάθε θεματική ενότητα απαιτούσε για μετάβαση στην Αθήνα», αναφέρουν και προσθέτουν πως «εκφράζουμε  τις ευχαριστίες μας   για την ανταπόκριση της Διοικούσας Επιτροπής στο αίτημα μας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο    κ. Βασίλη  Καρδάση για τις συναντήσεις που είχαμε,  τη συνέπεια στις δεσμεύσεις του και την  άριστη συνεργασία μας προκειμένου ο παραπάνω στόχος που είχε τεθεί από το σύλλογό μας να ικανοποιηθεί και υλοποιηθεί επιτυχώς.

Αναμένουμε να ευοδωθούν παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον. Στόχος μας είναι η διεύρυνση των λειτουργιών του παραρτήματος Κρήτης με υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων, κύκλων ομιλιών, ημερίδων και πολιτιστικών εκδηλώσεων  σε συνεργασία με Πανεπιστήμια, Αυτοδιοικητικούς, Πολιτιστικούς και Καλλιτεχνικούς φορείς.  Όραμά  μας είναι η λειτουργία Βιβλιοθήκης και ενός Παραρτήματος του ΕΑΠ  στην Κρήτη που θα λειτουργήσει ως πολυδύναμο Εκπαιδευτικό Κέντρο  για τους φοιτητές και  το Κοινωνικό σύνολο  της Περιφέρειας μας»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει