επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

208

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ. Όπου και αν εκδράμετε να περάσετε καλά και να επιστρέψετε σώοι.

ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΜΕ με αυτά που ακούμε και βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης. Να σταματήσουν οι… θυσίες και να επέλθει η ειρήνη στην άσφαλτο.

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σκιαχτήκαμε με όσα είπε ο Ζουράρις στη Βουλή για τους βουλευτές της ΝΔ.

ΚΑΙ ΑΝ κρίνω από τις αντιδράσεις των άλλων, που θίγονται με την αισθητική και τη ρητορική Ζουράρι, μάλλον εμείς δεν είμαστε και τόσο… καθώς πρέπει.

Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ μίλησε για τη βαρβατίλα, την αναφροδισία και τη… στύση και μόνο που δεν ζητούν την δια παντός αποβολή του από το κοινοβούλιο.

Ο ΕΚ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ορμώμενος βουλευτής είπε εξαρχής ότι θ’ απαντήσει επιστημονικά, αλλά του ξέφυγε λίγο και μίλησε… αριστοφανικά!

ΑΛΛΑ τόσος Αριστοφάνης δεν αντέχεται στο… άντρο της σοβαρότητας και της ηθικής.

ΜΑΛΛΟΝ στη βουλή ατύπως το άσυλο έχει καταργηθεί και έτσι ο κάθε Ζουράρις, αλλα κυρίως αυτός, απαγορεύεται να διακινεί ελευθέρα τις σκέψεις και τις ιδέες του, ακόμα και αν είναι πονηρές και φαεινές.

ΤΟ ΑΣΥΛΟ στα πανεπιστήμια είναι μια άλλη ιστορία, που έχουν μείνει να την υπερασπίζονται κάποιοι καθηγητές του ΕΜΠ, που υπογράφουν και επιστολές με τα σωστά- η αλήθεια είναι- επιχειρήματά τους.

ΤΟ ΜΟΝΟ, που δεν λένε, αν και το υπαινίσσονται, είναι πώς ο Βορίδης, ο Άδωνις και ο Πλεύρης, μπορούν να πείσουν για την αναγκαιότητα κατάργησης του ασύλου;

ΔΗΛΑΔΗ τώρα με την γαστρεντερίτιδα του Αντετοκούνμπο… σχόλασε ο γάμος στο Δύο Αοράκια;

ΜΑΖΙ κι εγώ με τον Λευτέρη που εισηγείται να μειωθεί η φορολογία στις μεταγραφές.

ΑΝΤΕ να δούμε λίγο μπαλίτσα γιατί με τα «σαπάκια» που έρχονται κοψοχρονιά, μας έχει πιάσει μια… λυπημένη αναφροδισία!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Μητσοτάκη μαζί, που καλεί τους Έλληνες πλοιοκτήτες να δουν πιο ελκυστικά την ελληνική σημαία στα πλοία τους.

ΑΛΛΑ μάλλον οι πλοιοκτήτες, σε κάποιους εκ των οποίων λόγω σχέσεων θα μπορούσε να το πει και δια ζώσης, έχουν πάθει ένα πράγμα σαν… λυπημένη λίμπιντο, σαν μπατιρημένη ελκυστικότητα!

ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ και φακές που συστήνει και ο Ζουράρις, μπας και υποστείλουμε τις σημαίες ευκαιρίας και σηκώσουμε τα εθνικά μας λάβαρα!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει