επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

109

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημέρα ταλαίπωροι δεκαπεντιστές εκεί κάπου στη μέση της επίπονης διαδρομής για να φτάσουμε τη Χάρη της Παναγίας.

ΕΝΑ βοριαδάκι το κάνει, αλλά δεν το λες και μελτέμι Αυγουστιάτικο απ’ αυτά που είχαμε συνηθίσει παλιά και έπαιρναν τον κόσμο.

ΤΟΤΕ που περνούσαμε δίπλα από τη παραλία και βλέποντας τα κύματα νομίζαμε ότι ξεκινούσε το σίριαλ… Χαβάη 5-0!

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ Θάνου γνωρίζει ότι είναι ανεπιθύμητη στην παρούσα κυβέρνηση, αλλά εντούτοις ζητά να παραμείνει στη θέση της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

ΜΑΛΙΣΤΑ η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, θεωρεί άδικο και αντισυνταγματικό να την ταυτίζουν ιδεολογικά με το πολιτικό πρόσωπο δίπλα στο οποίο έτυχε να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες της.

ΤΙ ΣΟΥ είναι ο άνθρωπος… Άτιμη ράτσα. Να σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι προτιμούν να χάσουν τη δουλειά τους από ένα ρομπότ παρά από ένα άλλο άνθρωπο!

ΕΙΝΑΙ λογικό να υπάρχει ένας προβληματισμός και μια κινητικότητα για να βολευτούν- συγνώμη αξιοποιηθούν- οι δημοσιογράφοι που δεν εξελέγησαν με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

ΗΤΑΝ και αυτοί 28 – ζωή να ‘χουν- και λογικό να μην μπορέσουν να εκλεγούν όλοι. Εξάλλου δεν είναι κάθε μέρα του Κώστα του Μπογδάνου και του Μπάμπη του Παπαδημητρίου!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ και οι όσιοι τύπου Τσιόρδα, που δεν έχουν και τόση δημοφιλία…

ΤΟ 2,1% της συνολικής καθαρής περιουσίας τους ($117 δισ.) έχασαν τη Δευτέρα οι 500 πιο πλούσιοι άνθρωποι του πλανήτη, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

ΚΙ ΑΥΤΟ καθώς οι αμερικανικές μετοχές σημείωσαν τη μεγαλύτερη βουτιά από την αρχή του έτους, εν μέσω του κλιμακούμενου σινοαμερικανικού εμπορικού πολέμου.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ στο τέλος τι άλλο θα μας ζητήσουν να κόψουμε! Κόψε το ποτό, κόψε το τσιγάρο, κόψε τη ζάχαρη και το γάλα από τον καφέ, κόψε το αλάτι…

ΜΑ ΤΙ θέλουν δηλαδή μια ζωή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει