επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

145

 ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στον Σωτήρη και τη Σωτηρία. Της ψυχής και όχι μόνο.

ΤΗΣ Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού σήμερα ή αλλιώς του Αφέντη Χριστού.

ΨΑΡΟΦΑΓΙΑ σήμερα εν μέσω νηστείας και μην ακούω ότι οι ψαράδες δεν έβγαλαν ψάρι… Μια χαρά ήταν ο καιρός!

ΕΝΤΑΞΕΙ, ο φετινός Αύγουστος δεν σκίζει από ειδήσεις, αλλά δεν μπορείς να πεις και ότι δικαιώνει απόλυτα τον Ουμπέρτο Έκο, που έλεγε ότι το συγκεκριμένο μήνα δεν υπάρχουν ειδήσεις.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ δεν υπάρχουν ειδήσεις… πληθαίνουν τα σενάρια, που για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρίθουν.

ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ και Βενιζέλος και Διαμαντοπούλου και και και απ’ όλα έχει ο μπαξές, αλλά στο τέλος θα δούμε τι θα επικρατήσει στο κεφάλι του Μητσοτάκη.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει ετοιμάσει κιόλας το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος και ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμα επιτελικό χαφ για να καλύψει το καινό του τραυματία Φορτούνη.

ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ο Κυριάκος θα μπορεί να πει στον Βαγγέλη (έτσι μιλάνε μεταξύ τους, στον ενικό) ´μάθε μπαλίτσα αγόρι μουª, σαν άλλος Αλέφαντος!

ΕΙΠΑ Κυριάκος και θυμήθηκα το χθεσινό post στο Facebook με τον πρωθυπουργό να γελάει μέσα από τα δόντια του απειλητικά και να ψελλίζει ´”ξέρω σε ποιο νησί θα είσαι φέτος το καλοκαίρι…” Θεός φυλάξοι!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ως εκεί. Και μην το χοντραίνουμε, διότι νησιωτική χώρα είμαστε και όλο και κάτι μπορεί να συμβεί.

ΕΙΔΑΤΕ ότι στη Χίο μπασκέτα σκότωσε 19χρονο και στη Σάμο πισίνα κατάπιε 43χρονη Φινλανδή, που έκανε διακοπές στο νησί του Πυθαγόρα.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου αναφερόμενος στο φυσικό αέριο της Κύπρου, ζήτησε «δίκαιη μοιρασιά του πλούτου».

ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ τι σημαίνει για τον κακό γείτονα αυτό, ε; Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωριστά!

ΠΕΝΗΝΤΑ επτά χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το θάνατο της μεγάλης ντίβας Μέρλιν Μονρόε και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία.

ΠΑΝΤΩΣ όλοι θυμούνται τη μεγάλη σταρ για τη φράση της «όταν κοιμάμαι φοράω μόνο το Chanel Νο 5»!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει