ΤΟΠΙΚΟ

129

Α1

Μείζον θέμα δημιουργούν στην ΕΠΣΗ οι αποχωρήσεις ομάδων από την Α1, με τη διοργανώτρια αρχή να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις προκειμένου να ανασχηματίσει την κατηγορία. Εκτός από την Αγία Βαρβάρα και την Τύλισο που ήδη δήλωσαν και επίσημα την αποχώρησή τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλες δύο ομάδες σκέφτονται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Ο λόγος για τη Φαιστό που φημολογείται ότι θα συνενωθεί με την Πυργιώτισσα και τον Μαραθώνα που θα συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για να εξετάσει την προοπτική συμμετοχής στην Α2! Οι εξελίξεις αυτές είναι πολύ πιθανό να μεταθέσουν την έναρξη της Α1 και της Α2 για τα μέσα Σεπτεμβρίου (αντί για τις αρχές όπως υπήρχε αρχικά η πρόθεση) προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερος χρόνος για την οργάνωση των ομάδων.

Στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Μανώλη Σπανού προχώρησε ο ΟΦΑ. Ο Σπανός προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας, με την οποία κατέγραψε συνολικά 1980 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ζαρός ανακοίνωσε την παραμονή του αρχηγού του Βαγγέλη Αλπαντάκη καθώς και την ανανέωση των «μικρών» Νίκου Λεμονάκη, Μιχάλη Γιατρομανωλάκη, Μιχάλη Ζωγραφάκη, Ηρακλή Δουλγεράκη και Βασίλη Ξεκαρδάκη.

Η Τριτωνία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με ακόμα τέσσερα σημαντικά στελέχη της ομάδας. Πρόκειται για τους Μιχάλη Φραγκιαδάκη, Χάρη Κτιστάκη, Γρηγόρη Μερκουλίδη και Νίκο Κάλλα.

Το Δ.Σ του Ανθεστίωνα με ανακοίνωση του έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Μανόλη Μηλάκη.

 

Α2

Στην απόκτηση τριών παικτών από τη Φαιστό προχώρησε ο ΑΟ Τυμπακίου. Πρόκειται για τον 26χρονο επιθετικό Γιώργο Παπαδάκη, τον 28χρονο αμυντικό Δημήτρη Σκαντζάκη και τον 29χρονο αμυντικό Στέλιο Παπαδάκη.

Ο Άρης Μαυρογιαννάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού. Ο νεαρός τεχνικός οδήγησε πέρσι τον Πήγασο στην Α2.

Στον ΕΓΟΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 31χρονος αμυντικός μέσος Αντώνης Γκιώνης, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Τύλισο. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ο ΕΓΟΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 27 Ιουλίου.

Την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Χρήστου Δεληγιάννη από τους Ν. Μινωικής, ανακοίνωσε η Βόνη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει