Ενημερωτική εκδήλωση για το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας

113

Ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα“Εισαγωγή στη Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία-Παρουσίαση Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Νομού Ηρακλείου”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα  στον χώρο του ΚΑΠΗ Αρχανών.

Την εκδήλωση οργανώνουν το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) Νομού Ηρακλείου σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

“Η Κ.ΑΛ.Ο. προτείνει μια οικονομία που στο επίκεντρό της είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον η ισότητα στη λήψη αποφάσεων η αυτονομία της εργασίας, η ηθική στην παραγωγή και στη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών και η δικαιοσύνη στη διαχείριση των πλεονασμάτων της παραγωγικής διαδικασίας.”

Το κέντρο στήριξης της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. COMMONS LAB έχει ως στόχο να εργαστεί στη βοήθεια δημιουργίας υγιών και βιώσιμων φορέων Κ.ΑΛ.Ο., τη δικτύωσή τους και την συμμετοχή τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτόνομων υποστηρικτικών δομών, για τη δημιουργία συνθήκων, που θα οδηγήσουν την εγκαθίδρυση της Κ.ΑΛ.Ο. ως αποτελεσματικού μοντέλου συμβίωσης και δημιουργίας.

Η Δράση Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας αποτελεί μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει