Βγήκε στον δρόμο αποφασισμένος για να… βιάσει και να σκοτώσει

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΤΑ 90’ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΗΣ SUZANNE EATON

1.319

Ανθρώπινος νους δεν χωράει τα όσα κτηνώδη έζησε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της η 60χρονη Αμερικανίδα μοριακή βιολόγος Suzanne Eaton στα χέρια του 27χρονου Χανιώτη. Ακόμα και εμπειρότατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας «γονάτισαν» όταν άκουσαν τον δράστη, πατέρα δύο παιδιών, να περιγράφει με κυνικό τρόπο τα όσα αρρωστημένα διέπραξε στην άτυχη γυναίκα ενώ ήταν αναίσθητη και στη συνέχεια νεκρή.

Μέρος  της ομολογίας του είναι ανομολόγητο από σεβασμό  στη μνήμη αυτής της λαμπρής επιστήμονος αλλά και στην οικογένειά της, που δυστυχώς αναπόφευκτα θα ενημερωθεί για τις φρικιαστικές πτυχές της υπόθεσης. Και αυτό είναι αβάσταχτο.

Όταν όλοι εμείς που δεν τη  γνωρίζαμε σφίγγουμε τις γροθιές των χεριών μας στο άκουσμα των όσων υπέστη, τότε οι δικοί της άνθρωποι πώς είναι δυνατόν να αντέξουν;

Φρίκαραν ακόμα και οι αστυνομικοί από την αρρωστημένη περιγραφή

Επί περίπου 1.30 ώρα το 27χρονο παπαδοπαίδι από το Μάλεμε Χανίων εκτόνωνε τα διεστραμμένα και δολοφονικά ένστικτά του πάνω στο «τσακισμένο»  σώμα της Suzanne Eaton.

Ηδονιζόταν πάνω σε μία γυναίκα που δεν μπορούσε να αντιδράσει,  με σπασμένα πλευρά και αίματα.  Αυτά που έκανε ο 27χρονος δεν θα τολμούσε να τα σκεφτεί ούτε ο σεναριογράφος της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς Criminal Minds στην οποία μία ειδική ομάδα εγκληματολόγων αναλαμβάνει να εξιχνιάσει δύσκολα εγκλήματα με  παρανοϊκούς δράστες.

Το γεγονός ότι ο 27χρονος διακατεχόταν από τόσο «σκοτεινά ένστικτα», δεν σημαίνει ότι δεν ήξερε τι έκανε. Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε αποδεικνύει ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα.

Πώς ο Σαολίν του σκότους εξουδετέρωσε την λαμπερή επιστήμονα με τη μαύρη ζώνη στο Tae Kwon do:

Το βέβαιο είναι – και επιβεβαιώνεται πλήρως η «Π» – ότι ο 27χρονος το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου βγήκε στους δρόμους αποφασισμένος να διαπράξει σεξουαλικό έγκλημα. Ήταν μία βόμβα που είχε απασφαλίσει.

Τη δολοφονική αυτή δίψα με αφετηρία τη σεξουαλική διέγερση την είχε αισθανθεί και στο παρελθόν, για κάποιο λόγο όμως δεν έφθασε στο τέρμα, είτε επειδή, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό του είτε γιατί δεν μπόρεσε εξαιτίας παραγόντων που ήταν ανεξάρτητοι από τη δική του βούληση.

Άλλωστε, όπως αποκάλυψε χθες η «Π» στο παρελθόν υπήρξε μία απόπειρα, η οποία όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία. Η περίπτωση αυτή …ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια.  Το μεσημέρι λοιπόν της 2ας Ιουλίου ο 27χρονος βγήκε στους δρόμους αναζητώντας «θήραμα». Αυτή την φορά ήταν αποφασισμένος 100%.

Αρχικώς κινήθηκε προς την παραλία του Κολυμπαρίου, όμως οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να κάνει κάποιο «χτύπημα».

Έτσι ανέβηκε στο δρόμο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Κάποια στιγμή εντόπισε την Suzanne να κάνει τζόκινγκ στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Μνημείου Πεσόντων, στο ένα χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Το… “θήραμα” του ήταν εκεί, μπροστά του. Παρακολούθησε για λίγο την πορεία της και την κατάλληλη στιγμή, όταν δεν υπήρχε κίνηση, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο  από μπροστά. Η άτυχη γυναίκα γονάτισε στο οδόστρωμα και σε κατάσταση σοκ κοιτούσε ευθεία μπροστά.

Τότε ο 27χρονος γύρισε με το αυτοκίνητο και τη χτύπησε για μία ακόμα φορά απευθείας στο κεφάλι. Με αστραπιαίες κινήσεις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, άνοιξε το πορτ-παγκάζ, έβγαλε ένα πανί από ομπρέλα θαλάσσης, τύλιξε το σώμα της 60χρονης, το τοποθέτησε στο πορτ-παγκάζ και έφυγε προς την περιοχή του Μάλεμε και συγκεκριμένα το πρώην γερμανικό καταφύγιο το οποίο γνώριζε πολύ καλά από τις εξερευνήσεις που είχε κάνει.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι στη διαδρομή προς το καταφύγιο  άκουσε έναν χτύπο από το πορτ-παγκάζ και φωνή.

Όταν πια έφθασαν στην περιοχή της σπηλιάς, o 27χρονος ισχυρίζεται ότι η Suzanne ήταν αναίσθητη αλλά ζεστή. Με βάση την κυνική ομολογία του φέρεται να εκτόνωσε τη σεξουαλική διαστροφή σε διαφορετικές χρονικές φάσεις ακόμα και όταν το σώμα της ήταν παγωμένο.

Στη συνέχεια τράβηξε την παλέτα που κάλυπτε την τρύπα εξαερισμού της σπηλιάς και την πέταξε μέσα όπως ήταν τυλιγμένη με το πανί της ομπρέλας. Όμως το πανί σκάλωσε στην καταπακτή και ο ίδιος πέταξε μία μεγάλη πέτρα για να το παρασύρει στο κενό. Ακολούθως επανατοποθέτησε την παλέτα στην οπή.

Σίγουρος ότι ουδείς θα ανακάλυπτε το πτώμα, συνέχισε προς το νεκροταφείο του Μάλεμε όπου αναζήτησε χλωρίνη για να καθαρίσει το πορτ-παγκάζ από τα ίχνη του εγκλήματος.

Αμέσως μετά πήρε τον δρόμο της επιστροφής για Καστέλλι, όπου διαμένει με την οικογένειά του, ακολουθώντας την ίδια πορεία.

 Δεν είχε κινητό μαζί του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος την ημέρα της δολοφονίας δεν είχε το κινητό μαζί του, προφανώς για να μην προδοθεί από το στίγμα. Αστυνομικοί που έλεγξαν το κινητό του μετά την προσαγωγή διαπίστωσαν ότι είχε σβήσει όλες τις κλήσεις από τις 2 Ιουλίου και μετά.

Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι μέχρι και την παραμονή της προσαγωγής του η συμπεριφορά του δεν είχε αλλάξει. Τον είδαν να παίζει με τα παιδιά του στην αυλή και να γελάει με την ψυχή του.

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει