επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

109

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Έχουμε 13 Ιουλίου και μοιάζει αυτό το καλοκαίρι σαν να χάνει… λάδια ήδη.Ζέστες και βροχές, καύσωνας και χαλάζι. Αφόρητη υγρασία και… τυφώνες. Τι γίνεται πια…

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ήδη πέντε μέρες από τη νέα κυβέρνηση. Και ορισμένοι είναι έτοιμοι να πουν ότι «όσα κάναμε σε πέντε μέρες δεν τα έκαναν οι άλλοι σε πέντε χρόνια»!

ΟΙ ΔΕ άλλοι ότι «πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών»! (Αυτοί είμαστε τι θα λέμε τώρα…).

ΜΕΤΑ από 3 χρόνια ξαναπήγε στο Μαξίμου ο Στουρνάρας! Αυτό δεν το λες και… κανονικότητα. Κάπως έτσι φεύγουν και τα capital controls.

ΕΠΙΣΗΣ η Ελλάδα ήταν από τις ελάχιστες χώρες της ΕΕ που δεν είχαν συμμορφωθεί με την σύστασή της, για αναγνώριση του Γκουαϊδό ως μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας. Και κάποιος να μας πει αν κερδίζαμε ή αν χάναμε από αυτή την ιστορία.

ΤΙ ΤΑ θέλει ο Κυριάκος και απαντά γιατί δεν βάζει γυναίκες στην κυβέρνηση; Πλάκα πλάκα λογικό βέβαια να μην βρίσκει γυναίκες. Εδώ δεν ήξερε που ήταν η άλλη τόσα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΖΑ το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ της “Π” για τα όσα έγιναν στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και κατάλαβα γιατί… έχασε. Αντί να ασχολούνται με τα μεγάλα θέματα, τους απασχολεί γιατί…προβλήθηκε ο Μαμουλάκης και πήρε 23000 σταυρούς.

ΚΑΤΑ τα λοιπά, έτσι θα φτιάξουν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη με όρους του… 3%.

ΑΛΛΗ μια τραγωδία εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων και φυσικής καταστροφής μετρά η Ελλάδα, η οποία εννέα χρόνια µετά την αρχική απόφαση για την ενεργοποίηση των αναβαθμισµένων λειτουργιών του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 δεν έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει ούτε τον αυτόματο γεωεντοπισµό του καλούντος σε βοήθεια ούτε την υπηρεσία µαζικής αποστολής µηνυµάτων ασφαλείας.

KAI ΤΩΡΑ λένε ότι μπορεί να λειτουργήσει σε 4 μήνες. Ούτε σε 4 τέρμενα!

ΠΩΣ το είπε η Φώφη στο συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ; «Κάποιοι όχι μόνο δεν είχαν τα κότσια να δείξουν το πραγµατικό τους πρόσωπο, τις υπόγειες συναλλαγές τους, αλλά έµειναν µέσα, ως δούρειοι ίπποι για να υπονομεύσουν. Γι’ αυτό, όσοι ακόμα στον πολιτικό μας φορέα αισθάνονται ευάλωτοι και επιρρεπείς στον πειρασμό της καρέκλας να φύγουν τώρα».

ΚΑΙ ΜΕΤΑ από αυτή την ατάκα κατά Ανδρουλάκη, Μαλέλη, Κρεμαστινού ξαναγύρισε στο Βασίλη για να πανηγυρίσουν μαζί…

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ έδωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την άφιξη των πρώτων τμημάτων του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

ΕΝ ΜΕΣΩ μίας πολιτικής απραξίας και ελλείψει κυβερνήσεως στην Ισπανία, οι πολίτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για τα κοινωνικά προβλήματά τους, καταθέτοντας στο Ισπανικό Κοινοβούλιο ένα εκατομμύριο υπογραφές υπέρ της ευθανασίας. Το είπαν «δικαίωμα στον αξιοπρεπή θάνατο».

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει