Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων από Σεπτέμβριο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ

91

«Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά» μέχρι την επανεκκίνηση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των Εθνικών ομάδων στις διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν. Το epo.grπαρουσιάζει τις άμεσες υποχρεώσεις όλων των Εθνικών ομάδων, έναν  χρήσιμο «εθνικό ποδοσφαιρικό οδηγό».

Εθνική Ανδρών

Θα συνεχίσει τους αγώνες της στα προκριματικά του Euro2020 στις 5 Σεπτεμβρίου εναντίον της Φινλανδίας στο Τάμπερε και στις 8 Σεπτεμβρίου εναντίον του Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ. Φυσικά οι ελπίδες πρόκρισης είναι περιορισμένες μετά την ήττα από την Αρμενία.

Εθνική Γυναικών

Αρχίζει τα προκριματικά του Euro2021 στις 8 Οκτωβρίου εντός έδρας εναντίον της πανίσχυρης Γερμανίας. Έχει κληρωθεί στον 9ο όμιλο μαζί με την Ουκρανία, το Μαυροβούνιο και το ΕΪΡΕ.

Εθνική Ελπίδων

Θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Λιθουανία, στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Εθνική Νέων

Συμμετέχει στον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro2020 και θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, την Αλβανία και την Ισλανδία σε τουρνουά επί βελγικού εδάφους από τις 13 – 19 Νοεμβρίου.

Εθνική Νεανίδων

Συμμετέχει στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro2020 με αντιπάλους την Ισλανδία, το Καζακστάν και την Ισπανία (2-8 Οκτωβρίου, Ισλανδία).

Εθνική Παίδων

Έχει κληρωθεί στον 9ο προκριματικό όμιλο του Euro2020 μαζί με τη Γερμανία, το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν (13-19 Οκτωβρίου, Πάτρα-Ναύπακτος).

Εθνική Κορασίδων

Συμμετέχει στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro2020 και θα αντιμετωπίσει το ΕΪΡΕ, την Αλβανία και την Λιθουανία (10-16 Σεπτεμβρίου, Λιθουανία).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει