ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΦΗ: Οδηγίες για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου

318

Περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, έδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου ο κόσμος να ενημερωθεί σωστά και να μην ταλαιπωρηθεί.

Για την έκδοση της κάρτας, είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα ενώ η σχετική διαδικασία θα πραγματοποιείται από σήμερα στο γραφείο διακίνησης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΦΗ, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Υπενθυμίζεται επίσης ότι κάρτα φιλάθλου έχει ισχύ για μία αγωνιστική περίοδο.

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο, ότι από φέτος είναι απαραίτητη η έκδοση της κάρτας φιλάθλου, προκειμένου να μπορεί κανείς να παρακολουθεί τα εντός έδρας παιχνίδια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, στο Γεντί Κουλέ.

Η κάρτα φιλάθλου, είναι απαραίτητη, είτε για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, είτε για την έκδοση απλού εισιτηρίου αγώνα.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου, κοστίζει 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να λειτουργήσουν, όπως αρμόζει στον μεγάλο σύλλογο μας.

Με την ενίσχυση αυτή, στηρίζεις τον ΟΦΗ, στηρίζεις τον σύλλογο! Για ένα ΟΦΗ δυνατό, για ένα ΟΦΗ πρωταγωνιστή στον Ελληνικό αθλητισμό», τονίζει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει