επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

111

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ. Όσο καλό μπορεί να είναι με τους 7 νεκρούς από τη θεομηνία της Χαλκιδικής.

ΣΑΝ ΤΗΝ Χαλκιδική δεν έχει, λένε οι Θεσσαλονικείς και ελπίζουμε να συνεχίσουν να λένε για την όμορφη περιοχή που χτυπήθηκε από την πρωτοφανή κακοκαιρία.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ πάντως μας είχαν προειδοποιήσει για το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα: καύσωνες και καταιγίδες, εναλλάξ!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ο Τσίπρας είπε ότι οι φυσικές καταστροφές δεν προσφέρονται για αντιπολίτευση; Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και προσπαθούν να εξομοιώσουν την υφιστάμενη τραγωδία με αυτή στο Μάτι!

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ, τώρα έχουμε μια φυσική καταστροφή που έπληξε τη Χαλκιδική με πρωτοφανή μανία. Στο Μάτι ήταν μια πυρκαγιά, που εγκλώβισε τους κατοίκους, οι οποίοι αφενός δεν είχαν πολλές διεξόδους και αφετέρου δεν είχαν ενημέρωση και καθοδήγηση.

ΤΟ ΚΑΚΟ είναι ότι η κακοκαιρία κατηφορίζει, με τους μετεωρολόγους να λένε ότι θα φτάσει μέχρι την Κρήτη.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, η θερμοκρασία στο νησί έπεσε από χθες βράδυ, αλλά το Σαββατοκύριακο ανεβαίνει πάλι σε συνδυασμό με την υποχώρηση των ανέμων.

ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, όχι μόνο είναι, αλλά και συζητείται το ηλεκτρικό τρένο της Κρήτης. Ο Ασλάνης τώρα δικαιώνεται! Και όχι μόνο, καθώς πληθαίνουν αυτοί που ομιλούν για την αναγκαιότατα του μέσου σταθερής τροχιάς.

ΤΙ; ΔΕΝ είχε μόνο η Χούντα λογοκριτές; Είναι αλήθεια ότι στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αφαίρεσαν από το συγχαρητήριο τηλεγράφημα της Μέι στον Μητσοτάκη, όσα ανέφερε η βρετανίδα πρωθυπουργός για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

ΔΕΝ αρχίσαμε καλά! Αλλά όταν από τις πρώτες ειδήσεις που βγάζει η κυβέρνηση είναι ότι το ΑΠΕ εντάσσεται στις αρμοδιότητες του πρωθυπουργού, τι να περιμένεις;

ΚΑΤΙ ΣΑΝ… χασισοποτείο παρουσίασε το Μαξίμου ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και περίπου «φτιαγμένους» κάποιους ανταποκριτές ξένου Τύπου, που επισκέπτονταν το μέγαρο! Γι’ αυτό και τον περνά γενεές δεκατέσσερις η Liberation.

ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ του κατά του Καμπουράκη έβγαλε από το Facebook ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή όσα τού είχε γράψει προεκλογικά ο Χανιώτης δημοσιογράφος.

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ, που βγήκε στα Χανιά πρώτος σε ψήφους, άστραψε και βρόντηξε κατά του… Καμπουροδημητράκη, όπως χαρακτηριστικά τον αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει