Στο πλευρό του Ηροδότου ο Δήμος Ηρακλείου για τη βελτίωση των γηπέδων

115

Σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ηροδότου, έβγαλε η χθεσινή συνάντηση της διοίκησης του σωματείου, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αναστασάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου ανακοίνωσε την ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» του συμπληρωματικού έργου αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου «Γιάννης Σκουρέλλος». Το χρονοδιάγραμμα μελέτης και κατασκευής του έργου είναι περίπου ένας χρόνος. Στο έργο αυτό θα ενταχθεί και η διαδικασία πάγιας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου του Ηροδότου.

Επίσης συμφωνήθηκε η προσωρινή ανάληψη συντήρησης του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, υλοποιώντας σχετική υπόσχεση του Δημάρχου Ηρακλείου.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν από το Δ.Σ. του Ηροδότου ο πρόεδρος κ. Παναγιωτάκης, ο γενικός διευθυντής κ. Κοκοτσάκης και ο β’ αντιπρόεδρος κ. Γιαουρτάς. Το Δ.Σ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Δημοτική αρχή για τη συνεχή και ενεργή αρωγή στα προβλήματα του συλλόγου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει