Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Χώνος Μυλοποτάμου

94

Κάθε  προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις που  πραγματοποιήθηκαν και φέτος για ενδέκατη χρονιά    στο Χώνος Μυλοποτάμου .

Τις  θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις,  οργάνωσε με την  ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Κυριακής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Χωνιανιανών Μυλοποτάμου «Το Χώνος».

Οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει πλέον θεσμός στο νησί μας στηρίχθηκαν και φέτος τόσο από την Περιφέρεια Κρήτης όσο και από τον δήμο Μυλοποτάμου.

Οι φετινές εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο –όπως κάθε χρόνο- «Αγιοκυριακάτικες Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις» περιελάμβαναν: συναυλίες, χορούς, παζάρι κρητικών προϊόντων και φυσικά, αθλητικές δραστηριότητες όπως διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας, αγώνες μπάσκετ αλλά και σκακιστικό φεστιβάλ.

Ανοίγοντας τις φετινές εκδηλώσεις την περασμένη Παρασκευή η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Χωνιανιανών Μυλοποτάμου «Το Χώνος» κ. Ζωή Φλουρή τόνισε ότι στην Κρήτη «μέσα στα τραγούδια και τη μουσική μας, αλλά και στον χορό μας καταθέτουμε ό,τι ιερότερο και ακριβότερο έχουμε.

Την ιστορία μας, την ψυχή μας. Η παράδοσή μας πρέπει να μείνει ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει