Επί παντός… αθλητικού

117

Να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Ίσως γκρινιάξουν κάποιοι για τα έξτρα δέκα ευρώ της κάρτας φίλου ΟΦΗ που πρέπει να χρεωθούν οι φίλαθλοι για την αγορά των διαρκείας ή κάποιου μεμονωμένου εισιτηρίου. Είναι πάντως μια πολιτική που έχουν εφαρμόσει αρκετές ΠΑΕ στη χώρα μας, με στόχο φυσικά την ενίσχυση της…μάνας του λόχου, του ερασιτεχνικού σωματείου κάθε ομάδας.

Αυτή η συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Ερασιτέχνη, επικυρώνει για άλλη μια φορά  το αρμονικό κλίμα που διέπει τις σχέσεις τους και παράλληλα δίνει την δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να συμβάλει με τον οβολό του, στην ενδυνάμωση των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

Μ.Β.

 

Ελείψεις στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου

Γρήγορες ενέργειες θέλει το ΕΑΚΗ

Άμεσα θα πρέπει να σκύψει πάνω στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου ο Ηρακλειώτης νέος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Μπορεί η διοίκηση του ΕΑΚΗ να ολοκληρώνει τον κύκλο της αλλά… άρχισαν τις εργασίες (φωτο) για τοποθέτηση τουρνικέ για ελεγχόμενη πρόσβαση στο χώρο με την καταβολή 5 ευρώ ενώ ήδη υπάρχει φύλακας και επίσης από 3 Ιουλίου η μικρή πισίνα δεν λειτουργεί επειδή δεν είχε προβλεφθεί η βλάβη.

Τώρα όλα τρέχουν για τα φίλτρα. Μάλιστα από τον Ιανουάριο συντηρητής δεν υπάρχει! Πολλοί στο χώρο πιστεύουν στη σύντομα παρόμοια βλάβη στη μεγάλη πισίνα και τότε η χρονιά θα χαθεί. Από τώρα θα πρέπει να γίνει συντήρηση. Η διοίκηση είναι όμως υπό παραίτηση…

Α.Π.

Το πρώτο οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας του ΟΦΗ, βρήκε ήδη τον κάτοχό του.

Το δώρο στη Ραφαέλα

Το πρώτο οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας του ΟΦΗ, βρήκε ήδη τον κάτοχό του.

Πρόκειται για τη μικρή Ραφαέλα που έδωσε το «παρών» μαζί με τους γονείς της στη χθεσινή παρουσίαση και από τα χέρια του Ανέστη Νάστου, πήρε το συμβολικό αυτό δώρο.

Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι του ΟΦΗ θέλουν πολλά παιδιά στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» και στο πλαίσιο αυτό, το πακέτο για τα οικογενειακά και τα παιδικά εισιτήρια, είναι άκρως ελκυστικό.

Μ.Β.

 

VAR

Εμπόδια για το VAR

Από την 3η αγωνιστική και… βλέπουμε θα μπει το VAR στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την τοποθέτηση των οπτικών ινών, αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες σε αρκετά γήπεδα (μεταξύ αυτών και το «Γεντί Κουλέ») με συνέπεια την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου της.

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό κόστος της εγκατάστασης του VAR στα ελληνικά γήπεδα, αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη πενταετία.

Μ.Β.

 

 ο Γιώργος Δώνης στη διάρκεια των διακοπών που έκανε στα Χανιά,

Ούτε φράγκο στον ΠΑΟ

Η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 που δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στις μεταγραφές είναι ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιορισμό στις κινήσεις τους όπως πέρσι, ωστόσο «δεν υπάρχει μία», όπως εκμυστηρεύθηκε ο Γιώργος Δώνης στη διάρκεια των διακοπών που έκανε στα Χανιά, σε φίλους της ομάδας που εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον του «τριφυλλιού».

Μ.Β.

Επιστρέφουν σύντομα οι φανέλες  των Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη από τον διάδρομο στο κλειστό “Δύο Αοράκια!”.

Επιστρέφουν σύντομα οι φανέλες

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στο Παγκόσμιο U19 ζήτησε να αφαιρεθούν οι φανέλες των Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη από τον διάδρομο στο κλειστό “Δύο Αοράκια!”.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έδωσε αυτή την εντολή η οποία και υλοποιήθηκε με τη δικαιολογία πως στις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού υπάρχουν διαφήμιση στοιχηματικών εταιρειών.

Επί χρόνια τις έβλεπε εκεί! Αυτό ίσχυε μέχρι 7/7.

Οι συγκεκριμένες φανέλες θα επέστρεφαν στη θέση τους μέσα σε ειδικά πλαίσια πολύ σύντομα.

Α.Π.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει