ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΦΗ: Έξτρα παροχές και προνόμια για τους φιλάθλους

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

313

Με στόχο να γίνει πράξη το σύνθημα «Ένα νησί, μια ομάδα» που ακούστηκε πρώτα από τον Μιχάλη Μπούση, ξεκίνησε η προωθητική καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νέα σεζόν.

Αφετηρία αποτέλεσε ο κήπος του Ιστορικού Μουσείου Ηρακλείου, όπου έγιναν γνωστές χθες όλες οι λεπτομέρειες που παραδοσιακά αφορούν τους πιστούς οπαδούς της ομάδας. Φυσικά οι άνθρωποι του ΟΦΗ ευελπιστούν ότι φέτος τα διαρκείας θα …συγκινήσουν πολύ περισσότερο κόσμο απ’ ό,τι είθισται, ποντάροντας στα σημαντικά προνόμια και τις παροχές που εξασφαλίζουν στους υποψήφιους κατόχους.

H προωθητική καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νέα σεζόνΣε πρώτη ανάγνωση βέβαια, οι τιμές είναι αυξημένες περίπου 25-28% σε σχέση με πέρσι, μια απόφαση που σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ Λεωνίδα Παπαδοβασιλάκη, δικαιολογείται από το βελτιωμένο αγωνιστικό προφίλ που θα παρουσιάσει η ομάδα και από τις έξτρα παροχές-ανέσεις που θα έχουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο, στοιχεία που μεγαλώνουν την εμπορική αξία του ΟΦΗ.

«Οι εταιρείες – χορηγοί μας θα δώσουν μια σειρά από εκπτώσεις και προνόμια στους κατόχους των διαρκείας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους φιλάθλους στο γήπεδο.

Θα αναβαθμίσουμε τα κυλικεία, θα αλλάξουμε όσα καθίσματα μπορούμε ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για ορισμένες θέσεις πάρκινγκ στους κατόχους των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας.

Πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό των 2000 και καλούμε τους φιλάθλους να μας υποστηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια», τόνισε ο κ. Παπαδοβασιλάκης.

Πολύ σημαντική να αναφερθεί είναι η σύνδεση που επιχειρείται ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, όποιος θέλει να αγοράσει φέτος διαρκείας ή έστω ένα εισιτήριο για συγκεκριμένο αγώνα, πρέπει απαραίτητα να έχει προμηθευτεί την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ, αξίας 10 ευρώ.

Η κάρτα αυτή θα έχει ετήσια χρήση και τα έσοδα θα ενισχύουν το ταμείο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Οι κάρτες αυτές θα είναι διαθέσιμες από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των διαρκείας, δηλαδή από αύριο.

«Είμαστε έτοιμοι και διψασμένοι για τη νέα χρονιά. Πιστεύω ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα και να πάμε ακόμα καλύτερα», τόνισε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Άντζελο Παλυβός.

  Οι τιμές και οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ
Οι τιμές και οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ

Οι τιμές στα διαρκείας ανά θύρα:

Θύρα 1,4,5: 160 ευρώ

Θύρα 6: 300 ευρώ

Θύρα 2,3,8: 350 ευρώ

Θύρα 7: 450 ευρώ

Θύρα 9: 450 και 750 ευρώ

Οι επιπλέον κατηγορίες αφορούν:

250 Οικογενειακά: θύρες 6 και 1 (2 εισιτήρια στην τιμή του ενός, υπό προϋποθέσεις)

Παιδικά (έως 10 ετών): έκπτωση 50% (σε όλες τις θύρες πλην 9 και 7)

200 Φοιτητικά: έκπτωση 50% (θύρα 1)

150 για Άνεργους: έκπτωση 50% (θύρα 1)

Εταιρικά: (μίνιμουμ 10 άτομα, έκπτωση 10%)

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι το στήριγμα και η δύναμή μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία, να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την καινούργια προσπάθεια που κάνει η ομάδα» δήλωσε ο Δημήτρης Μάνος ενώ ο Ανέστης Νάστος επισήμανε: «Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα με τα διαρκείας. Το γεμάτο γήπεδο είναι η καλύτερη συνθήκη για μας τους παίκτες».

Τα διαρκείας θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 12/7 και μέχρι τις 25/7 θα υπάρχει το δικαίωμα ανανέωσης των εισιτηρίων στους νυν κατόχους. Από 26/7 έως 13/9 θα είναι ελεύθερες όλες οι εναπομείνασες θέσεις.

Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν οι φίλαθλοι από τα γραφεία της ΠΑΕ (Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης») από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και από το ticketmaster.gr.

Η κυκλοφορία των διαρκείας ταυτίζεται με την έκδοση της πιστωτικής κάρτας Πειραιώς ΟΦΗ VISA, η οποία παρέχει σημαντικά προνόμια και δώρα για τους κατόχους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει