επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

103

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλημέρα μουσκεμένοι μου αναγνώστες! Σχεδόν καύσωνας και σήμερα και για να δροσίσει πρέπει να περιμένουμε την Παρασκευή.

ΚΑΙ ΑΝΤΕ με τέτοιες ζέστες να είσαι υποχρεωμένος να φοράς κοστούμι για να ορκιστείς υπουργός.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… δροσίζεις τους υπόλοιπους Έλληνες που σε βλέπουν να ορκίζεσαι στο Ευαγγέλιο! ΑΥΤΟ πήγε να μας περάσει ο ΣΚΑΪ, για «μια κανονική οικογένεια που ορκίζεται στο ευαγγέλιο, για μια εικόνα που καθησυχάζει τον κάθε Έλληνα…»

ΠΑΛΙ καλά που δεν σχολίασαν την καμπάνα της Μαρέβας για να μας την παρουσιάσουν καθώς πρέπει και… εκκλησιάζουσα!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ πάντως ότι ο Μητσοτάκης έχει ανάγκη τέτοιας κάλυψης και δημοσιογραφίας για να βελτιώσει το προφίλ του. Ούτε και άλλης φυσικά, για να πάρει στις αρμοδιότητες του τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης!

ΜΠΟΡΕΙ και μόνος του, με τις πράξεις και τα έργα του, που κανένας ΣΚΑΪ δεν μπορεί ν’ ακυρώσει και διαστρεβλώσει.

ΕΝΑ μικρό σχόλιο μόνο για το πρώτο του Υπουργικό Συμβούλιο. Μια συγκεκριμένη επιλογή σε καυτό χαρτοφυλάκιο ήταν τουλάχιστον άστοχη, υπό τη έννοια των προσωπικών σχέσεων (γνωστών και λιγότερων γνωστών)  μ’ εμπλεκόμενους.

ΤΕΤΟΙΕΣ επιλογές δίνουν τροφή για σχόλια, τα οποία σύντομα θα ξεκινήσουν να δημοσιοποιούνται…

ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ λόγους η ίδια επιλογή θα δημιουργήσει πολλά απόνερα και τοπικά. Η προϊστορία υπάρχει, όπως και οι καραμπόλες. Τώρα απλά προέκυψε η θέση, που μέχρι πρότινος δεν φαινόταν…

Η ΚΡΗΤΗ κράτησε ψηλά το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα χωριό το… παρατράβηξε. Στους Ασκούς πήρε 77%! Εντάξει, δεν είναι λόγος ν’ ανοίξει και ο… ασκός του Αιόλου!

ΤΟ ΟΤΙ ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ψηλά στη Βιάννο το περιμέναμε. Με Βαρδάκη, Ηγουμενίδη και Μιχελογιαννάκη, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, στα Αμιρά ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 68%, στον Πεύκο 66% και στους Μηλλιαράδες 62%.

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ θα είναι από τις πρώτες αν όχι η πρώτη πρωτεύουσα που θα επισκεφτεί σαν πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ του απηύθυνε χθες επίσημη πρόσκληση. Ελπίζουμε όχι για διαπαιδαγώγηση! Και γιατί το λέμε αυτό; Μα δεν θυμάστε τον Τσίπρα που στην αρχή της θητείας του ήταν ατίθασος και στη συνέχεια έγινε για τους Γερμανούς αξιωματούχους, ο πιο καλός ο μαθητής;

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει