επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

115

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημέρα με υψηλές προσδοκίες αλλά και θερμοκρασίες!

ΟΙ ΒΟΡΕΙΝΟΙ της Κρήτης καλά τη βγάλαμε και χθες. Μα εκεί στο νότο η θερμοκρασία κάνει κρότο! Κοντά στα 40 έφτασε.

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ πάντως ότι τα δύσκολο έρχονται με τη νέα κυβέρνηση… Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από 35 βαθμούς και πάνω στην πόλη του Ηρακλείου.

ψηθούμε θέλει. Κι έτσι και κάνει καμιά η ΔΕΥΑΗ τη βάψαμε. Κι έτσι και δεν αντέξει το σύστημα της ΔΕΗ… καλό κολύμπι στον ιδρώτα και τα προβλήματα.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ δεν έχει να κάνει με το τι θα ψηφίσουμε την Κυριακή. Ακόμα και ν’ αλλάξει η κυβέρνηση τι να προλάβει να φτιάξει σε μια μέρα;

ΔΕΝ ξέρω πόσο θα στοιχίσουν στην κάλπη οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά κάποιοι έχουν προαποφασίσει παραλία, αγνοώντας τις φωνές των πολιτικών για συμμετοχή.

ΚΑΙ ΔΕΝ πιστεύω ότι οι αποφασισμένοι για θάλασσα έχουν επηρεαστεί από την παραφρασμένη λαϊκή ρήση… αφού δεν αλλάζεις που δεν αλλάζεις κάτι (με την ψήφο σου), δεν πας για ψάρεμα!

ΟΣΟΙ πάντως πάτε για να τους σταυρώσετε, μην ξεχνάτε ότι στην εκλογική περιφέρεια του Ηρακλείου βάζουμε μέχρι 3 σταυρούς.

ΑΝΤΕ να τελειώνουν οι εκλογές μπας και ξαναβρούμε την κανονικότητα που την έχουμε απωλέσει από το Πάσχα!

Ε, ΔΕΝ πιστεύω δα και μετά τις εκλογές να έχουμε ντράβαλα. Ούτε και η χώρα να ξαναμπεί σε δοκιμασίες. Αρκετά περάσαμε το 2015…

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ κρίμα όταν επιτέλους βρήκαμε ρυθμό, αυτόν τέλος πάντων που βρήκαμε, να ξαναγυρίσουμε πίσω.

ΕΙΝΑΙ κοστοβόρο. Και ψυχικά και οικονομικά. Και τότε μας υπόσχονταν ελπίδα, τώρα υπόσχονται ανάπτυξη. Για να δούμε και τους καινούριους…

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έκπληξη προκάλεσε η διατύπωση της πρόθεσης του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέσει τις φυλακές υπό την εποπτεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

ΔΙΟΤΙ στην παρούσα φάση η ΕΛ.ΑΣ καλύπτει μετά βίας τις δικές της αρμοδιότητες. Πόσο μάλλον αν επιφορτιστεί και με άλλες και μάλιστα τόσο λεπτές!

ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έχουν ρωτήσει τον Αραβαντινό αν γίνεται;

ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ πάντως είναι ότι με κυβέρνηση Μητσοτάκη, βλέπω τον Κουφοντίνα να ξεκινά άμεσα την απεργία πείνας…

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει