επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

136

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημέρα! Μας ξύπνησε με… κουνηματάκι ο Εγκέλαδος χθες. Δεν το λες και το καλύτερο… ξυπνητήρι!

ΜΙΑ έμεινε μέχρι τις εκλογές, να την ρίξουμε κι αυτή την ψήφο να τελειώνουμε!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε διαφορετικά εκλογικά τμήματα από εκείνα που ψήφισαν στις εκλογές του Μαΐου είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται να προσέλθουν οι ψηφοφόροι την επόμενη Κυριακή, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων στις 7 Ιουλίου θα είναι σημαντικά μικρότερος, δεδομένου ότι για τις εθνικές εκλογές θα στηθεί μία κάλπη.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοιγμα της ψαλίδας για τις εκλογές της Κυριακής. Και σταθερά αυτοδυναμία.

ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ δημοσκοπήσεις (μετά την συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ) δείχνουν μεγάλη τη διαφορά. Για να δούμε ποιος θα πέσει μέσα λοιπόν…

ΝΕΟ µνηµόνιο βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κρυφό σχεδιασµό της Νέας Δηµοκρατίας. Και µάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας ζητά εξηγήσεις από τον πρόεδρό της αυτήν τη φορά για το εάν υπάρχει πλάνο του κόµµατός του για ένταξη της χώρας σε πιστοληπτική γραµµή στήριξης που οδηγεί αναπόφευκτα σε µνηµόνιο.

ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ τις άναψε ο Μπάμπης. Με τις δηλώσεις του. Καλά να πάθει η ΝΔ που μαζεύει όλο αυτό τον κόσμο. Χωρίς λόγο.

ΕΙΔΑ και τον Μητσοτάκη στη συνέντευξη στον Άλφα. Λίγο ιδρωμένο, λίζο ζορισμένο, αλλά έτοιμο και με… διαγράμματα! Πώς τα κατάφερνε; Μάλλον περίμενε τις ερωτήσεις γιατί δεν πιστεύω ότι τις είχαν δώσει.

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ με τους γείτονες. Και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου να λέει τα ίδια: «Δεν έχουν καμία σημασία για εμάς οι απειλές τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να κάνουν κανένα βήμα εναντίον μας. Αν τολμήσουν, θα πάρουν την απάντησή τους, όπως και στο παρελθόν».

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ η τοποθέτηση της Λανγκάρντ στην ΕΚΤ; Μπορεί να σημαίνει πολλά και τίποτα.

ΘΥΜΙΖΩ πάντως ότι στην συζήτηση για την τελική συμφωνία “εξόδου” της Ελλάδας από το τρίτο πρόγραμμα τον Ιούνιο του 2018 το ΔΝΤ, διαφωνούσε τόσο στον τρόπο διευθέτησης του χρέους, όσο και στο θέμα της διευθέτησης της σταθεροποίησης του τραπεζικού συστήματος.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ήταν εκείνη που επέμενε σε παραπάνω κούρεμα του χρέους με όποιο κόστος.

ΜΕΤΑ ΤΟ αεροδρόμιο Καστελλίου σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για το εμβληματικό project του Ελληνικού κατέληξαν οι εταιρείες Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Ο Περιστέρης τα θέλει όλα!

ΟΙ ΔΥΟ Όμιλοι συμπράττουν προκειμένου να διεκδικήσουν από κοινού τον διαγωνισμό για την πολυετή παραχώρηση της άδειας Καζίνο στο Ελληνικό και την σημαντική συνολική ανάπτυξη (ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, χώροι άθλησης και πολιτισμού) που προβλέπεται από τους όρους του διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει