Επί παντός… αθλητικού

112

Λεφτά υπάρχουν στο Μαλεβίζι…

Εποχές της δεκαετίας ‘90 που το χρήμα έρρεε άφθονο θυμίζει αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι στο τοπικό όπου γίνονται μεταγραφές… Γ’ Εθνικής.

Δαμάστα, Αλμυρός και ΠΑΟΚ έχουν εντυπωσιάσει με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους παίρνοντας παίκτες με μεγάλη εμπειρία αφού βεβαίως ρίχνουν χρήμα στο μεταφραφικό παζάρι. Φαίνεται ότι μετά από πολλά χρόνια λεφτά υπάρχουν και ιδιαίτερα στο Μαλεβίζι…

Ν.Μ.

 

Υποβαθμίζουν το πρωτάθλημα

Καλός ο κρητικός όμιλος της Γ΄Εθνικής αφού τον ήθελαν όλοι αλλά με εννιά ομάδες τι πρωτάθλημα θα γίνει;

Εκτός κι αν ο Τζώρτζογλου καταφέρει και περάσει και τους δευτεραθλητές.

Κανείς δεν αντιλέγει ότι πρέπει να μειωθούν τα έξοδα αλλά από την άλλη να έχει κι ένα ενδιαφέρον αφού όσο καλές ομάδες κι αν υπάρχουν ο αριθμός είναι πολύ μικρός και υποβαθμίζει το πρωτάθλημα…

Ν.Μ.

 

Κράτησε όσους ήθελε…

ΠΑΕ-ΟΦΗΤι έχουν να πουν τώρα όλοι εκείνοι που προέβλεπαν ότι ο ΟΦΗ δεν θέλει τον Νέιρα και ότι ο παίκτης θα φύγει;

Ο Αργεντινός μένει στην ομάδα γιατί το ήθελε και ο ΟΦΗ αλλά και ο ίδιος.

Γενικά, ο ΟΦΗ όσους παίκτες ήθελε τους κράτησε και για όσους δεν «καιγόταν» τους άφησε να φύγουν…

Ν.Μ.

 

Γεννητούρια…

το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ Αντώνης Χρονάκης

Γεννητούρια στον ΟΦΗ καθώς το στέλεχος της ΠΑΕ Αντώνης Χρονάκης έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού.

Ο Αντώνης όπως είναι φυσικό πετάει από την χαρά του αφού αυτό είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας ενώ φήμες αναφέρουν ότι η πρώτη λέξη που έβγαλε από το στόμα είναι…ΟΦΗ.

Στους ευτυχείς γονείς να ευχηθούμε να τους ζήσει και καλή ανατροφή! Ανακοίνωση με ευχές εξέδωσε η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Ν.Μ.

 

 

τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους

Δωρεάν Ακαδημία από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Σε μία σπουδαία κίνηση, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους!

To event των αδερφών Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια έκρυβε και μία… έκπληξη. Ο Γιάννης και ο Θανάσης, από το κέντρο του γηπέδου που ξεκίνησαν όλα, ανακοίνωσαν την δημιουργία της «Antetokounbros Academy», για να βοηθήσουν τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση, η οικογένεια Αντετοκούνμπο θέλει να προσφέρει στην κοινωνία και με αυτόν τον τρόπο και να γίνει το… μέσο για την ελπίδα και τα όνειρα παιδιών που δεν θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Σε πρώτη φάση έχει μαζευτεί το ποσό των 25.000 ευρώ από το event, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.

 

Τα κορίτσια του ΟΦΗ ευχαριστούν

ΟΦΗ

Τα κορίτσια του ΟΦΗ στο μπάσκετ, μετά απο μια πετυχημένη χρονιά, γεμάτη εμπειρίες, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στην Α2, ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος και δίνουν ραντεβού για τη νέα περίοδο.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, ευχαριστούν τους χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της αποστολής στην Αθήνα για τα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Αυτοί ήταν:

Βρέντζος Μιχαής LOTTERY, Πετούσης Γιώργος Ταβέρνα “Πέτουσης”, Μαρης Νεκτάριος HeavenBeachΑμμουδάρα, Παπαδάκης Μιχάλης Cubees, Μερονιανάκης Μαρίνος “Παγοποιείο”, Βαμβουκας Γιάννης Tαβέρνα “Ανατολή” Λυγαριά, Μιχελιδάκης Αντώνης IbisHotel.

Επίσης ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και στο μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ Συμεών Καμπάκα για τη στήριξή τους, για την πραγματοποίηση της παραπάνω αποστολής.

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει