Εκτός πλάνων ο Πέρσον, κλείνει Έλληνα παίκτη

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

186

Η αντίστροφη μέτρηση για την νέα αγωνιστική χρονιά αρχίζει σήμερα στον ΟΦΗ με την έναρξη των ιατρικών και εργομετρικών τεστ.

Οι παίκτες από σήμερα και για τρεις μέρες θα περάσουν ανά γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές  εξετάσεις και την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσουν το πρώτο ραντεβού στο Βαρδινογιάννειο για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ ερωτηματικό για την συνέχεια αποτελούν οι Μπολάκης, Οικονόμου και Πέρσον. Για τον Σουηδό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του ζητήθηκε από τον ΟΦΗ να βρει ομάδα γιατί δεν υπολογίζεται.

Σήμερα θα περάσουν από τα τεστ οι Μπολάκης, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Σηφάκης, Περδίκης, Σουρνάκης, Δερμιτζάκης, αύριο οι Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Ντίνας, Σωτηρίου, Οικονόμου και την Παρασκευή οι Μπράουν, Ναμπί, Σακόρ, Σάσι, Φερέιρα, Μεγιάδο, Πέρσον, Τσιλιανίδης.

Ο Βαζ έχει άδεια για προσωπικούς λόγους (η γυναίκα του είναι έγκυος). Ο Φερέιρα θα δώσει το “παρών” μόνο εφόσον έχει τελειώσει οριστικά το θέμα του (είναι τυπικό). Οι Σουρνάκης και Περδίκης είναι ερασιτέχνες και θα ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενώ ο Πλευράκης δεν θα περάσει από τεστ λόγω του τραυματισμού του.

Κατά τ` άλλα  σε μεταγραφικό επίπεδο ο ΟΦΗ  έχει κλείσει εκτός του Τσιλιανίδη και ένα ακόμα Έλληνα παίκτη που αγωνιζόταν σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και ίσως και αυτός να υπογράψει σήμερα και να δώσει το παρών στα τεστ ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές.

Ωστόσο το θέμα που «καίει» αυτή την εποχή τον ΟΦΗ είναι αυτό με τους προπονητές περιμένοντας την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για το δίπλωμα του Βέρα. Η καθυστέρηση έχει προκαλέσει μια ανησυχία, χωρίς ωστόσο οι μεταγραφές να έχουν σχέση με το θέμα αυτό.

Εξάλλου έχει ξεκινήσει η στατική μελέτη στο Γεντί Κουλέ και τα αποτελέσματά της θα γίνουν γνωστά στα μέσα του Ιουλίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει