ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: 7ες στο Ευρωπαϊκό Αντωνακάκη και Περδικάκη

ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ “Π”
“Με το σπαθί μας και το πείσμα μας πήραμε την 7η θέση

166

Τα κορίτσια της ΓΕΗ ολοκλήρωσαν θετικά τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα beach volley K18 της Αυστρίας.

Η Γεωργίνα Αντωνακάκη και η Ιωάννα Περδικάκη επικράτησαν χωρίς πρόβλημα 2-0 σετ (21-09, 21-12) της Ουγγαρίας και πήραν την έβδομή θέση κάτι που είχε να συμβεί από το 2009.

Η ομάδα του Νίκου Προύφα είχε πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση και εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στο τουρνουά. Ο προπονητής κ. Προύφας και οι αθλήτριες Αντωνακάκη, Περδικάκη σε κοινή τους δήλωση στην “Πατρίς” αναφέρουν:

“Καταρχάς θέλουμε να πούμε ότι αποτελεί τεράστια τιμή και περηφάνια που μπορέσαμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά και ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την συμπαράσταση καθόλη την διάρκεια των αγώνων.

Μεσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα κληθήκαμε να προετοιμαστούμε για ένα τόσο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα και παρ’ όλες τις αντιξοότητες που συναντήσαμε (και δεν ήταν λίγες) καταφέραμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν χρειάστηκε και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που προπονούνται όλο το χρόνο στο beach volley και έχουν τεράστια παράδοση στο άθλημα και αγωνίζονται συνεχώς σε παρόμοια τουρνουά…

Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν και εμείς καλύτεροι και κερδίσαμε με το σπαθί μας, και το πείσμα μας, μεγάλες σχολές του Ευρωπαϊκού βολλευ και κατακτήσαμε την 7η θέση στην Ευρώπη (ανάλογη επιτυχία είχε η Ελλάδα το 2009).

Ευχαριστούμε πολύ την Ομοσπονδία που μας έδωσε την ευκαιρία και μας εμπιστεύθηκε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας και το νησί μας (αποδείξαμε ότι το επιπέδου του Κρητικού βολλευ έχει ανέβει πολύ σε επίπεδο τα τελευταία χρόνια), όλον τον κόσμο για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και εκτίμησης…

Πραγματικά σας αισθανόμασταν κάθε στιγμή δίπλα μας και αυτό μάς έδινε δυνάμεις να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας που μας στήριξαν στην όλη προσπάθεια,όλους τους ανθρώπους του Κρητικού βολλευ και ιδιαίτερα της ομάδος μας,της ΓΕΗ.

Συνεχίζουμε τώρα στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο να πρωταγωνιστησουμε και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα… Σας ευχαριστούμε όλους!”.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει