Αισιοδοξία για το «πράσινο φως» για Βέρα, Ίσις

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ-ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

180

Αισιόδοξοι ότι θα πάρουν το «πράσινο φως» από την ΟΥΕΦΑ για να συνεχίσουν στον ΟΦΗ επέστρεψαν στο Ηράκλειο Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις. Οι δυο Χιλιανοί τεχνικοί συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο  στην Ρόδο με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της σχολής προπονητών  και πέρασαν από «συνέντευξη» για την αναγνώριση του διπλώματός τους.

Η απόφαση αναμένεται αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «συνέντευξη» πήγε πολύ καλά και τόσο στους δυο προπονητές όσο και στον ΟΦΗ υπάρχει η αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει θετικά. Η κρητική ομάδα έχει ζητήσει από τους υπεύθυνους της ΟΥΕΦΑ   να κλείσει άμεσα το θέμα για ευνότητους λόγους χωρίς πάντως κανείς να γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό.

Βέρα και Ίσις επέστρεψαν, λοιπόν,  στο Ηράκλειο και περιμένουν την απόφαση την ίδια ώρα που στον ΟΦΗ είναι όλα έτοιμα για τις πρώτες ανακοινώσεις σε ότι αφορά τις μεταγραφές και την προετοιμασία. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές αλλά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Για τα φιλικά μπορεί να έχουν ήδη ανακοινωθεί από τους αντιπάλους 4 αγώνες (με Λόκερεν, Οστάνδη, Έμεν, Βίλεμ) ωστόσο στον ΟΦΗ περιμένουν τα υπογεγραμμένα συμβόλαια για να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.

Όπως έγινε γνωστό για ένα από αυτά τα ματς δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία ενώ σε κάποια άλλα η ώρα έναρξης είναι διαφορετική. Πέρα από την προετοιμασία λογικά αυτή την εβδομάδα θα  ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο ΟΦΗ  και τα οποία ως τώρα κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό με τους Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά να έχουν σηκώσει όλο το βάρος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιλογές είναι τόσο από το εξωτερικό όσο και από το ελληνικό πρωτάθλημα με παίκτες ελεύθερους και όχι μόνο. Βάσει του σκάουτινγκ που έχει γίνει ο ΟΦΗ στοχεύει σε παίκτες που θα διεκδικήσουν άμεσα θέση αλλά και σε νεαρούς που έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν. Θα ακολουθήσει, δηλαδή, την οδό του Γενάρη τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

Η προετοιμασία ξεκινά ουσιαστικά σε λιγότερο από 10 μέρες (26 Ιουνίου) με τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και μέχρι τέλος του μήνα οι περισσότεροι παίκτες παλιοί και νέοι θα είναι στο Ηράκλειο. Από τους παλιούς σε εκκρεμότητα είναι οι υποθέσεις των Νέιρα, Ποτουρίδη, Γιακουμάκη και Φερέιρα. Για τον τελευταίο πάντως το θέμα είναι τυπικό ενώ για τους άλλους όλα είναι ανοιχτά.

Σύντομα εξάλλου αναμένεται να υπάρξουν νεότερα για το θέμα του γηπέδου με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ενεργούν στην λογική ότι η ομάδα θα μείνει στο σπίτι της και πάνω σ` αυτό θα κινηθούν και για τα εισιτήρια διαρκείας.

 

Τον άλλο μήνα ο Μπούσης στο Ηράκλειο

Τον επόμενο μήνα θα έρθει ξανά στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Μπούσης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα έχει επαφές για το θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει και στην Ολλανδία για να δει από κοντά την προετοιμασία και κάποια από τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει