Σε Λαμπρινό και Αρναουτάκη ο ΟΦΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΣΚΑΦΙΔΑΡΑ

199

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό είχε χθες το πρωί στην Λότζια  αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηλίας Πουρσανίδης,  ο εμπορικός διευθυντής Λεωνίδας Παπαβασιλάκης και το μέλος του Δ.Σ. Ιάσωνας Παπαστεφανάκης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο, τον συνεχάρησαν για την επανεκλογή του και του ευχήθηκαν καλή θητεία.

Ακολουθήσε συζήτηση σε καλό κλίμα, σχετικά με την έκταση στον Σκαφιδαρά, για την οποία ενδιαφέρεται η ΠΑΕ ΟΦΗ. Συμφωνήθηκε να επανεκκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν το συντομότερο δυνατόν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για οποιονδήποτε θέλει να αξιοποιήσει τον συγκεκριμένο χώρο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός.

Αργότερα η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ επισκέφτηκε και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Και σε αυτή την συνάντηση πέρα από τις ευχές για την επανεκλογή του οι άνθρωποι του ΟΦΗ ζήτησαν την στήριξη της Περιφέρειας στο πρότζεκτ που αφορά τον Σκαφιδαρά με τον κ. Αρναουτάκη να τονίζει ότι είναι στην διάθεση της ομάδας και ότι θα κάνει από την πλευρά του ότι είναι δυνατόν για να προχωρήσει η διαδικασία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει