Σε αναζήτηση προπονητή ο Γιούχτας

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ - ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ»

168

Βραχύβια αποδείχθηκε η παρουσία του Μανόλη Παπαματθαιάκη στον πάγκο του Γιούχτα αφού τρείς μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αποτελεί παρελθόν και πλέον οι Αρχανιώτες αναζητούν νέο προπονητή.

Το τέλος της συνεργασίας αποφασίστηκε από κοινού χθες μετά την συνάντηση του προπονητή με τον πρόεδρο της ομάδας των Αρχανών Νίκο Μπουνάκη.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είχε εδώ και καιρό  ενημερώσει τη διοίκηση του Γιούχτα ότι  θέλει να δουλέψει σε ανώτερο επίπεδο. Στη χθεσινή  συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές , ο Ηρακλειώτης προπονητής τόνισε στον πρόεδρο ότι καλό θα ήταν να τερματιστεί η συνεργασία για να μην καθυστερήσει ο σχεδιασμός  του Γιούχτα για τη νέα σεζόν, και να μπορέσει να βρει η ομάδα τον αντικαταστάτη του.

Ο Παπαματθαιάκης ανέλαβε τον Γιούχτα στις αρχές Μαρτίου και είχε μια καλή πορεία χωρίς ωστόσο η ομάδα να κάνει την υπέρβαση αν και το προσπάθησε.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός  θέλει να δουλέψει σε μεγαλύτερη κατηγορία και επειδή διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο και την διοίκηση τους είπε από την αρχή ότι έχει άλλες προτεραιότητες και η τελευταία συνάντηση απλώς σφράγισε το «διαζύγιο».

Με χθεσινή του δήλωση στην «Π» ο Μανόλης Παπαματθαιάκης ευχαρίστησε την ομάδα για την συνεργασία.

«Ευχαριστώ τον Νίκο Μπουνάκη και κατ` επέκταση το Δ.Σ της ομάδας. Μπορεί να ήταν ολιγόμηνη η συνεργασία μας αλλά ήταν πολύ επαγγελματική και αξιοπρεπής. Μακάρι και στις επόμενες ομάδες να συναντήσω τέτοια πρόσωπα και Δ.Σ. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Από την άλλη και  η διοίκηση του Γιούχτα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον πρώην πλέον προπονητή της. «Η διοίκηση του ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας» ευχαριστεί τον έμπειρο τεχνικό για τη συνεργασία και τη συμβολή του, στην πετυχημένη περυσινή πορεία της ομάδας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει