ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη “μάχη” του Πανελληνίου Παίδων το “Ηράκλειο” ΟΑΑ

156

Το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου μπάσκετ παίδων θα διεκδικήσει το “Ηράκλειο” ΟΑΑ από σήμερα έως 19 Ιουνίου στο κλειστό Χαϊδαρίου. Οι αντίπαλοι των πρωταθλητών Κρήτης είναι οι ΠΑ Καλύμνου, ΤΑΚ Περιστεριώνας, Ίωνες ΑΟ Χίου, ΑΓΣ Αίολος Μυτιλήνης, ΑΣ Σάμου Αναγέννηση.

Η αποστολή (πρ. Μακράκης) αποτελείται από τους Γκίζη, Καλόγηρο, Καραδεμήρη, Καραμβαλή, Καραπάνο, Κατσαράκη, Καρεφυλάκη, Κουβαράκη, Περαντωνάκη, Στεφανάκη, Φεργαδάκη, Λίσλεβαντ, Βογιατζάκη, Γενιτσαρίδη.

Σήμερα στις 3μ.μ. θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση, αύριο (3μ.μ.) τον Περιστεριώνα τη Δευτέρα (4μ.μ.) τους Ίωνες, την Τρίτη (11π.μ.) τον Αίολο και την Τετάρτη (19/6) στις 10π.μ. την Κάλυμνο.

Σήμερα στο κλειστό του Μετς ξεκινάει το Πανελλήνιο Κορασίδων.

Ο ΟΑΧ με πρώτο αντίπαλο τον Αιγέα (5μ.μ.) αύριο (5μ.μ.) αντιμετωτίζει τον Αιγέα Χίου, την Δευτέρα (6μ.μ.) τον Ιπποκράτη, την Τρίτη (4μ.μ.) τον Περιστεριώνα και την Τετάρτη (19/6) 12μ. τον Διαγόρα.

Τον δικό του απολογισμό για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε έκανε ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Εργοτέλη Βαγγέλης Γιαννουλάκης.

Ο παράγοντας του συλλόγου εξάρει την παρουσία και την προσπάθεια όλων όσων ήταν εφέτος κοντά στην ομάδα και προσπάθησαν για αυτή, ενώ κάνοντας και την αυτοκριτική του δίνει υπόσχεση για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

“Στο γήπεδο και με τον ιδρώτα μας να νικάμε ή να χάνουμε με το κεφάλι πάντα ψηλά! Εμείς του χρόνου θα είμαστε ξανά εκεί, δυνατοί και αξιόμαχοι, τα χρόνια μας θα ξεπεράσουν τα 90!”, τονίζει στον απολογισμό του.

  • Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ΚΑΕ Περιστέρι στην έφεσή της για την τιμωρία μιας αγωνιστικής αποκλεισμού της έδρας της με πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του θα υποδεχτούν με κόσμο στις κερκίδες την ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα (15/06, 19.30) για τον μικρό τελικό της Α1. Η ΑΕΚ προηγείται 2-1 στις νίκες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει