επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

184

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό τριήμερο! Για όσους το έχουν τέλος πάντων. Ο καιρός παρά τις αρχικές προβλέψεις δείχνει να είναι καλός και να βοηθά τις τελευταίες αποδράσεις.

ΜΕΤΑ το μεσημέρι της Δευτέρας δίνουν κάποιο…ξέσπασμα του καιρού με μπόρες και στην Κρήτη. Οπότε προλαβαίνουμε

ΚΑΙ είναι η τελευταία ευκαιρία να…ξεσκάσουμε λίγο πριν τις εκλογές που θα γίνουν μέσα στο Καλοκαίρι, μέσα στην κάψα!

ΚΟΙΤΑΖΩ στις δημοσκοπήσεις τις πιθανές έδρες των κομμάτων για την επόμενη βουλή και  διαπιστώνω ότι δεν μπορεί να συμπληρωθεί εύκολα ο αριθμός των 180 που χρειάζεται για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, για την κατάργηση της απλής αναλογικής.

ΓΙΑ ΤΗΝ αυτοδυναμία τώρα τα πράγματα μοιάζουν πιο απλά. Εάν είναι έτσι τα πράγματα που φαίνονται το πρώτο κόμμα θα έχει…152-153 έδρες. Αλλά όσο λιγότερα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή τόσο θα ανεβάινει ο αριθμός των εδρών του πρώτου.

ΤΕΛΙΚΑ τι έχει μαζέψει και αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτιά του; Ζουράρις και Παπαχριστόπουλος, άλλοι δύο ΑΝΕΛ που εντάσσονται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα εκλεγούν βέβαια, αλλά μπαίνουν στον ωραίο κόσμο της Αριστερας και…βαφτίζονται!

ΚΑΙ ΑΠΟ την άλλη ο όμορφος κόσμος της Δεξιάς του Κυριάκου που τάζει τα πάντα σε όλους. Αλλά με…κρατήματα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ με προσοχή τις συζητήσεις που κάνουν ορισμένοι για να κόψουν τον Γραμματικάκη από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί λένε τόσα και δεν ξεκαθαρίζουν ότι…δεν φορά κράνος! Έτσι δεν θα κουράζονται κιόλας…

ΟΛΟΙ ελπίζουμε Γιώργο ότι ο Γεωργούλης θα αποδειχθεί στο Ευρωκοινοβούλιο το ίδιο δραστήριος όσο και στις selfie και στις βόλτες στην Grand Place. Αλλιώς, ας παραδώσει την έδρα στον επόμενο

ΜΑΛΛΟΝ δεν ήταν τόσο μεγάλο σκάνδαλο η Νovartis; Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε δει τα βαρύγδουπα ονόματα των κατηγορουμένων. Επίσης Η Novartis καταβάλει πρόστιμα στις ΗΠΑ για τις πρακτικές της στην Ελλάδα. Στην πατρίδα μας έμεινε ανενόχλητη.

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ δηλαδή με τον…Ρασπούτιν; Αυτός θα την πληρώσει στο τέλος!

ΠΑΝΤΩΣ να το παραδεχτούμε. Το μεγάλο πρόβλημα είναι με τη Δικαιοσύνη. Βγήκε ο Λαφαζάνης και είπε πως «η μια ομάδα εκβίαζε τον Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτου»ς και δεν παρεμβαίνει ένας εισαγγελέας να τον καλέσει για κατάθεση.

ΩΠΑ! Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει στη συμφωνία της για την αγορά του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 από τη Ρωσία επανέλαβε χθες ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας στο πρακτορείο Anadolu. Τι εννοεί ο παίκτης;

ΚΑΙ θα μείνω κι εγώ με την απορία: Τι διάτσο κάνουν 1238 υπάλληλοι στην Βουλή;

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει