Έδωσαν πιστοποιητικά σπουδών στο Α.Λ.Π.

236

Με την απονομή των πιστοποιητικών σπουδών στους σπουδαστές, την περασμένη Δευτέρα 10 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διδακτική περίοδος 2018-19 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, στο τμήμα του Ηρακλείου.

Σε αυτή την διδακτική περίοδο στο τμήμα Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν τρεις κύκλοι μαθημάτων με αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Τα μαθήματα παρακολούθησαν 1.060 πολίτες του Ηρακλείου, οι οποίοι για μια ακόμη φορά επέλεξαν και εμπιστεύτηκαν το Α.Λ.Π. για την προσωπική τους ανάπτυξη.

«Ως Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για την επιλογή τους να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα της διά βίου εκπαίδευσης του Α.Λ.Π. και να βιώσουν έτσι μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία.

Τους ευχόμαστε δε την έγκυρη επιστημονική γνώση που αποκόμισαν από τους εξαίρετους εισηγητές μας, να καταφέρουν την μετατρέψουν σε μάθηση, και να βελτιώσουν  έτσι την καθημερινή ζωή τους, που είναι  και ο μοναδικός στόχος μας ως Α.Λ.Π.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, την Παγκρήτεια Συνεταιριστική Τράπεζα, για την φιλοξενία των μαθημάτων μας στην αίθουσα εκδηλώσεων της, καθώς και τους εισηγητές του προγράμματος, οι οποίοι ήταν όλοι τους ξεχωριστοί και υπέροχοι.

Τέλος ευχαριστούμε για την φροντίδα της άψογης εκτέλεσης του προγράμματος, την συντονίστρια στο συγκεκριμένο τμήμα, κυρία Ελένη Τραντά, την γραμματέα κυρία Ειρήνη Αποστολάκη, καθώς και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Τράπεζας, κυρία Ανθή Τέφου, και τους υπαλλήλους της Τράπεζας, για την άψογη συνεργασία», αναφέρεται, σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το Α.Λ.Π. ξεκίνησε την λειτουργία του το 2005 στα Χανιά της Κρήτης, μετρά ήδη 14 χρόνια ύπαρξης. Σήμερα λειτουργεί οχτώ τμήματα πανελλαδικά και συγκεκριμένα στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στην Αθήνα (κέντρο), στο Μαρούσι και στην Θεσσαλονίκη και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει