«Υπερήφανη για τα κορίτσια του Εργοτέλη»

Η ΓΙΑΝΝΑ ΔΟΥΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

114

Για την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε μίλησε στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου Γιάννα Δούκα.

«Ήμασταν μια νεοφώτιστη ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 19 έτη! Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι θα έχουμε δύσκολο δρόμο να διανύσουμε. Μόνο υπερήφανη μπορώ να είμαι για τα κορίτσια μου για το πείσμα και την αγωνιστικότητα που έδειξαν» είπε η Γιάννα Δούκα και πρόσθεσε  «Παρόλα αυτά η χρονιά αυτή για εμάς μόνο θετικά μας αφήνει κ σίγουρα μπορεί να μην πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η παραμονή στην κατηγορία αλλά θα επιστρέψουμε σύντομα σε αυτήν και θα είμαστε σοφότεροι!».

Η προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας ευχαρίστησε όσους βοήθησαν. Τη διοίκηση του Ερ. Εργοτέλη και τον πρόεδρο κ. Στειακάκη και στη διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τους κ.κ. Δασκαλάκη, Περακάκη, Συγγενίδη ενώ ευχήθηκε περαστικά στις αθλήτριες Τσώνη και Σημαιάκη και κάθε επιτυχία στις αθλήτριες που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις, την Ηλιάδη, την Δρακογιαννάκη, την Χαριτάκη και την Τζανάκη.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει