Αύριο κρίνεται το μέλλον Βέρα, Ίσις

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

215

Αύριο θα κριθεί το μέλλον του Χάιμε Βέρα και του Αλεσάντρο Ίσις στον πάγκο του ΟΦΗ. Οι δυο Χιλιανοί προπονητές αναχωρούν αύριο για την Ρόδο  όπου πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και τις 23 του μήνα η σχολή προπονητών UEFA pro και θα έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το θέμα που αφορά την αναγνώριση του διπλώματος τους.

Από την πλευρά των Χιλιανών αλλά και του ΟΦΗ έχει ήδη γίνει μια προεργασία με ανταλλαγή εγγράφων με την UEFA  αλλά και με αξιωματούχους της ΕΠΟ και υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι το θέμα θα λυθεί  και οι Βέρα, Ίσις θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την θητεία τους στην κρητική ομάδα.

Οι δυο προπονητές δεν χρειάζεται να φοιτήσουν στην σχολή για να πάρουν το δίπλωμα αλλά έχουν στην διάθεσή τους κάποια έγγραφα τα οποία πρέπει να συμπληρώσουν και να περιμένουν το «πράσινο φως» από την UEFA. Βέρα και Ίσις θα πάνε αυθημερόν στο σμαραγδένιο νησί και πιθανότατα την ίδια μέρα θα γίνει γνωστό αν τελικά θα μπορέσουν να συνεχίσουν στον πάγκο του ΟΦΗ.

Κατά τ’ άλλα σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο ο Γιώργος Σαμαράς από τις ΗΠΑ. Όλο αυτό το διάστημα πάντως τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιάννης Σαμαράς προχώρησαν αρκετές από τις μεταγραφικές υποθέσεις και πολύ σύντομα, ίσως μετά την επιστροφή και του Γιάννη Σαμαρά την επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν ανακοινώσεις.

Αυτές τις μέρες στον ΟΦΗ εκτός από τα μεταγραφικά τρέχουν και θέματα που αφορούν το Γεντί Κουλέ και το ΒΑΚ, όπου, όπως είναι γνωστό, θα αρχίσουν εργασίες ανακαίνισης. Παράλληλα σήμερα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί το πρόγραμμα με τα φιλικά στην Ολλανδία.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει