Σημαντικές εκπτώσεις στα τουριστικά πακέτα

388

Σε σημαντικές εκπτώσεις στα πακέτα τους προχωρούν φέτος πολλοί τουριστικοί προορισμοί, στους οποίους περιλαμβάνεται η Ελλάδα και η Κρήτη ειδικότερα, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της “Π”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Holiday Hypermarket, η μέση έκπτωση που γίνεται στα ελληνικά πακέτα είναι κατά μέσο όρο 21%.

Το online ταξιδιωτικό πρακτορείο ανέλυσε τα μέσα επίπεδα έκπτωσης για τις δημοφιλείς τοποθεσίες των πακέτων διακοπών το 2019 και τα συνέκρινε με αυτά του 2018, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι τα ποσοστά των εκπτώσεων αυξάνονται.

Το Μαυροβούνιο  έχει δει τη μεγαλύτερη αύξηση στις μέσες εκπτώσεις για πακέτα διακοπών το 2019, ακολουθούμενο από την Τυνησία και τη Βουλγαρία.

Σε μια ανάλυση των στοιχείων κρατήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου από την 1η Απριλίου έως τις 19 Μαΐου, η Holiday Hypermarket διαπίστωσε ότι η μέση έκπτωση για κρατήσεις προς το Μαυροβούνιο ήταν 59% υψηλότερη από την αντίστοιχη περίοδο το 2018. Και οι 10 αναλυόμενοι προορισμοί κατέγραψαν αύξηση του μεγέθους των διαθέσιμων προσφορών.

Ο Craig Duncan της Holiday Hypermarket δήλωσε: «Οι αυξανόμενες εκπτώσεις συμβάλλουν στη δημιουργία περισσότερων κρατήσεων, ιδίως σε προορισμούς διακοπών εκτός Ευρώπης όπως την Τυνησία, την Αίγυπτο και την Τουρκία.

Η Ισπανία εξακολουθεί να είναι ο κορυφαίος προορισμός στις πωλήσεις. Η ετήσια αύξηση των μέσων εκπτώσεων, έχει ως εξής: Μαυροβούνιο + 59% (σε σύγκριση με τη μέση έκπτωση το καλοκαίρι του 2018) Τυνησία + 43% Βουλγαρία + 34% Ισπανία και Νήσοι + 29% Αίγυπτος + 26% Κροατία + 23% Πορτογαλία + 22% Ελλάδα + 21% Κύπρος + 19% Τουρκία + 17%.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει