Μένει μέχρι να… φύγει ο Άγγελος

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ

100

«Καζάνι που βράζει» και είναι έτοιμο να εκραγεί είναι η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου μετά και την νέα ήττα από την Αρμενία με τον Άγγελο Αναστασιάδη να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και πιθανότατα να διανύει τις τελευταίες μέρες του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις, η εθνική δεν αξίζει να πάει στο Euro» είπε μετά το ματς ο αρχηγός Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον Κώστα Μανωλά έστειλαν μήνυμα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο «ή αυτός ή εμείς» ζητώντας ουσιαστικά την απομάκρυνση του Αναστασιάδη.

Χθες πάντως αν και συνεδρίασε το Δ.Σ της ΕΠΟ δεν προέκυψε απόφαση για το μέλλον του Αναστασιάδη.

Όπως φαίνεται στην ΕΠΟ δεν βιάζονται να λάβουν αποφάσεις για το θέμα του προπονητή της Εθνικής.

Παρόλο που από χθες  το πρωί, ο Βαγγέλης Γραμμένος βρέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας και είχε επαφές με μέλη του Δ.Σ., οι συζητήσεις δεν κατέληξαν κάπου.

Κι αυτό διότι οι συνεργάτες του προέδρου τον πιέζουν για απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δείχνει μπερδεμένος ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο 66χρονος τεχνικός.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να αναμένεται ούτε τις προσεχείς μέρες, καθώς η εκτίμηση που υπάρχει είναι  ότι δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις πριν την προσεχή εβδομάδα που συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει