ΤΟΠΙΚΟ

127

Α1

Εσωτερική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ρωμανός που κράτησε τον πρώτο σκόρερ της φετινής χρονιάς Κώστα Μιχελακάκη.

Ο Μιχελακάκης ήταν από τους κορυφαίους του Ρωμανού σκοράροντας πάνω από 15 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας της Ελιάς.

Στον ΟΦΑ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Σφακιανάκης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήρθε σε  συμφωνία με την διοίκηση και θα είναι για έναν ακόμα χρόνο παίκτης της ομάδας στην Α1.

Ο Σφακιανάκης κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ με τον ΟΦΑ και αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, όπως και σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Κατέγραψε 945 λεπτά συμμετοχής και σημείωσε ένα γκολ και είναι ένα παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα της ομάδας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε  τις αλλαγές που προέκυψαν μετά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ομάδας.

Νέος πρόεδρος της ΑΕΚ αναλαμβάνει ο Γιάννης Μαστορίδης ενώ ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Σπανός παραμένει ενεργό μέλος του Συμβουλίου.

Νέος αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μαστροκυριακάκης ο οποίος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες ως προς το αγωνιστικό τμήμα.

Νέος εκπρόσωπος στην ΕΠΣΗ αναλαμβάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Νίκος Καζάκος. Η διοίκηση καλωσορίζει ακόμα δύο νέα μέλη στο ΔΣ τον Νίκο Μαστορίδη και τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

Στην ανανέωση της συνεργασίας με δύο βασικούς ποδοσφαιριστές προχώρησε ο ΠΑΟΚ.  Οι εσωτερικές μεταγραφές αφορούν τον  Νίκο Παπαδιό και τον Σάκη Γεωργόπουλο οι οποίοι  συμφώνησαν με το Δ.Σ. για  την ανανέωση της συνεργασία τους.

B’

Στις Ασίτες θα συνεχίσει ο Γιώργος Αποστολάκης. Ένας ποδοσφαιριστής που είναι γέννημα θρέμμα των Ασιτών  και θα παραμείνει και τη νέα χρονιά, στην ομάδα.

Η  ανακοίνωση της ομάδας των Ασιτών αναφέρει: “Ανανέωσε ο εκ των αρχηγών μας Γιώργος Αποστολάκης (Ραουλ). Στηρίζει κι αυτός με τη σειρά του την ομάδα συνεχίζοντας με τη φανέλα του χωριούσ μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία! ΈΝΩΣΗ ΑΣΙΤΩΝ!”

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει