Στο Άπελντορν οι βάσεις για τη νέα χρονιά

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

190

Τα δυο αθλητικά κέντρα στα οποία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ανακοίνωσε χθες ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου θα βρίσκεται, από 11 έως 19 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο της περιοχής Apeldoorn και η αποστολή της θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Hotel de Keizerskroon.

Πρόκειται για μια καταπράσινη περιοχή που βρίσκεται κοντά στο Άρνεμ. Είναι ένα αθλητικό κέντρο που παρέχει όλες τις ανέσεις και δεν είναι τυχαίο που το επέλεξε ο ΠΑΟΚ αλλά και η Εθνική ομάδα πρόσφατα.

Από τις 19 Ιουλίου, ο ΟΦΗ θα μεταβεί οδικώς για το αθλητικό κέντρο της περιοχής Burgh-Haamstede και θα διαμείνει μέχρι και τις 31 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin. Η απόσταση από το ένα μέρος στο άλλο είναι 175χ.λμ. (περίπου 2,5 ώρες με το πούλμαν).

Μέχρι αύριο  στον ΟΦΗ θα είναι σε θέση ν’ ανακοινώσουν και όλα τα φιλικά της προετοιμασίας καθώς βρίσκονται πλέον σε φάση ολοκλήρωσης των επαφών με τις εταιρείες  που οργανώνουν τα φιλικά και μένουν οι υπογραφές. Μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα παίξει στο Βέλγιο με την Λόκερεν στις 20 Ιουλίου και με την Οστάνδη στις 21 Ιουλίου.

Το ξενοδοχείο που θα μείνει στο Άπελντορν ο ΟΦΗ
Το ξενοδοχείο που θα μείνει στο Άπελντορν ο ΟΦΗ

Σταδιακά θα μπαίνουν όλα τα θέματα στην τελική τους ευθεία. Αύριο εκτός απροόπτου επιστρέφει ο Γιώργος Σαμαράς από το εξωτερικό και ίσως μαζί του φέρει και μεταγραφικά νέα ενώ από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις στα θέματα των Αργεντινών Μεγιάδο και Νέιρα με τον πρώτο να συνεχίζει για ένα ακόμα χρόνο και τον δεύτερο να αποφασίζει για την πρόταση(με μειωμένο συμβόλαιο) που του έχει καταθέσει ο ΟΦΗ.

Σύντομα αναμένεται να κλείσει και το θέμα Φερέιρα για τον οποίο υπάρχει συμφωνία με την ομάδα του ενώ για τον Γιακουμάκη όλα είναι ρευστά(προέκυψε ενδιαφέρον για τον παίκτη και από την Ολλανδική Μπρέντα).

Προωθεί τον  εθελοντισμό ο ΟΦΗ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, με απώτερο σκοπό να ξεφύγει από τα όρια των γραμμών του γηπέδου, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε την έναρξη του διαρκούς προγράμματος εθελοντισμού, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φίλοι της ομάδας, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους και τη στήριξή τους, απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια.

Το πρόγραμμα εθελοντισμού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποτελεί μια νέα κίνηση με σκοπό να φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά στην ομάδα της καρδιάς τους.

Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο του ΟΦΗ να αποτελέσει ενεργό μέλος της ομάδας που αγαπάει, να ζήσει τον ρυθμό των αγώνων και των εκδηλώσεων, να προσφέρει έμπρακτα και να γνωρίσει από κοντά τον οργανισμό και τους ποδοσφαιριστές.

Οι εθελοντές του ΟΦΗ θα αποτελούν ενεργό μέλος της ομάδας που αγαπούν, προσφέροντας τη γνώση τους, τις ικανότητες και τη διάθεσή τους. Θα μπορούν να προσφέρουν σε διάφορους τομείς των δραστηριοτήτων της ΠΑΕ, τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και σε καθημερινή λειτουργία..

Οι ώρες προσφοράς στην αγαπημένη τους ομάδα δεν θα ξεπερνούν τις 3-4 ώρες ανά αγώνα και τις 8-10 ώρες ανά βδομάδα, καλύπτοντας τόσο πάγιες όσο και έκτακτες ανάγκες της ΠΑΕ.

Το πρόγραμμα εθελοντισμού έχει σχεδιαστεί από την Εμπορική Διεύθυνση της ΠΑΕ ΟΦΗ έχοντας ως βασικό στόχο να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν και να αποτελέσουν ενεργά μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι πρωτοβουλίες που θα αναλαμβάνουν οι εθελοντές του ΟΦΗ, τόσο για την υποστήριξη της ομάδας, όσο και για την προβολή του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ το οποίο επεκτείνεται σε πολλούς τομείς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει