«Πρόκληση η Γ` Εθνική για τον Πόρο»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΙΤΟΜΙΧΕΛΑΚΗ

101

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Αποστολάκη ο οποίος παραμένει μέλος του προπονητικού τιμ και τη νέα περίοδο ανακοίνωσε ο Πόρος. «Η επιθυμία και των δύο πλευρών να πορευτούμε μαζί και στη Γ’ Εθνική έγινε πράξη μέσα σε ελάχιστο χρόνο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό” αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Ο συνεργάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας ανέφερε: ” Η συνεργασία μας ήταν άψογη με την ομάδα.

Με τον κόουτς είχαμε άψογη συνεργασία, στέφθηκε με επιτυχία όλη η χρονιά, καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να πετύχουμε τους στόχους μας και τώρα έχουμε μία νέα πρόκληση που είναι η Γ’ Εθνική και ευελπιστώ να προσφέρω τα μέγιστα κι εγώ από τη μεριά μου όσο μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.

Ο κ. Αποστολάκης μίλησε και για την οργάνωση της ομάδας τονίζοντας: “Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ανανεώσω και να μείνω στην ομάδα η οργάνωση που έχει το σωματείο, αυτά που παρέχει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα βήματα που κάνει μπροστά σου δίνουν το βήμα ώστε να μπορέσει ο καθένας μας κι εμείς σαν προπονητικό τιμ να δείξουμε το έργο μας.

Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων γι’ αυτή τη βοήθεια που μας δίνουν. Και να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το 100% καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους γι’ ακόμα μια φορά και να πετύχουμε το στόχο της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει