Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Ιατρούδης

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ - ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ

407

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Γιάννης Ιατρούδης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα ημερών να επέλθει η συμφωνία του παίκτη με την Ένωση.

Ο Ιατρούδης, που έκανε μια καταπληκτική χρονιά φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, είναι έτοιμος, όπως όλα δείχνουν, να αλλάξει ομάδα, αλλά όχι και χρώμα φανέλας. Παρότι για την απόκτησή του υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από Ελλάδα και από εξωτερικό, η ΑΕΚ είχε εξαρχής προβάδισμα λόγω των πολύ καλών σχέσεων με τον Εργοτέλη.

Σχέσεις που παρέμειναν καλές και μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κάιπερς, με την ΑΕΚ να πληρώνει κανονικά τον Εργοτέλη χωρίς όμως να παίρνει τον Βέλγο που δεν τα βρήκε με την Ένωση. Από τότε η ΑΕΚ ήταν σε προτεραιότητα για την περίπτωση του Ιατρούδη με τον Εργοτέλη να μην έχει κανένα πρόβλημα με την προυπόθεση ότι και ο παίκτης θα συμφωνήσει.

Η αλήθεια είναι ότι η πλευρά του Ιατρούδη, κοίταξε και το ενδεχόμενο του εξωτερικού, αλλά δεν βρήκε πρόταση που να τον ικανοποιεί. Έτσι όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ  θα είναι ο επόμενος σταθμός του νεαρού ποδοσφαιριστή, με το οικονομικό σκέλος να έχει συμφωνηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εργοτέλης θα εισπράξει ένα ποσό επιπλέον από αυτό που πήρε για τον Κάιπερς, ενώ στο deal θα προστεθεί και ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης! Η μεταγραφή του αναμένεται να κλείσει άμεσα και αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ ή αν θα πάει σε κάποια ομάδα δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δυο ομάδων ο Εργοτέλης θα ζητήσει την ελεύθερη μεταγραφή του Τσέλιου. Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται δανεικός εδώ και 1,5 χρόνο από την ΑΕΚ αλλά στον Εργοτέλη δεν επιθυμούν  να συνεχιστεί αυτό το καθεστώς. Θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη  και αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με την ΑΕΚ.

Από κει και πέρα σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και άλλα δυο σημαντικά ζητήματα: του προπονητή Νίκι Παπαβασιλείου και του Τζότζεφ Έφορντ. Για τον Παπαβασιλείου ο Εργοτέλης έχει δώσει διορία στον προπονητή του να αποφασίσει μέχρι τις 20 του μήνα για να κάνει τον προγραμματισμό του. Στο θέμα Έφορντ όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις, αλλά οι πιθανότητες να μείνει  ο Αμερικανός λιγοστεύουν από τη στιγμή που το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει