Στα Χανιά το πρώτο οικογενειακό Casa Cook

1.707

“Αλλάζουμε τα δεδομένα στα παραθαλάσσια ξενοδοχεία με το άνοιγμα του πρώτου Casa Cook για οικογένειες στα Χανιά” δήλωσε ο Enric Noguer, διευθυντής του τμήματος ξενοδοχείων της Thomas Cook που σχεδιάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο νησί.

Άλλωστε, ο κρουφαίος τουρ οπερέιτορ επέλεξε τα Χανιά για να ανοίξει το πρώτο της κατηγορίας μπουτίκ lifestyle ξενοδοχείο της αλυσίδας που απευθύνεται σε οικογένειες.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση, “η  Thomas Cook έχει ήδη κρατήσεις για το 70% των διαθέσιμων δωματίων του ξενοδοχείου, το οποίο χτίστηκε από το μηδέν και άνοιξε επίσημα στο τέλος Μαΐου. Πρόκειται για το 13ο ξενοδοχείο υπό την επωνυμία της, που άνοιξε η Thomas Cook από το σύνολο των 20 ξενοδοχειακών μονάδων που έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν το 2019. Άλλες νέες ιδιοκτησίες περιλαμβάνουν ένα νέο Casa Cook στην Ίμπιζα και ένα Cook’s Club στην Ελ Γκούνα της Αιγύπτου.

Το Casa Cook Chania είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη βραβευμένη επωνυμία, η οποία πρωτοεμφανίστηκε πριν από τρία χρόνια. Το ξενοδοχείο των 104 δωματίων θα περιλαμβάνει μία πρωτοποριακή προσέγγιση, ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά, με βάση τους μικρούς εξερευνητές, εξισορροπώντας τον ποιοτικό, οικογενειακό χρόνο με τις δράσεις και το εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Το θέρετρο, που μοιάζει με ένα μικρό χωριό και βρίσκεται σε μια πλαγιά με θέα την απάτητη κρητική ακτή, έχει χτιστεί βασισμένο στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του σήματος Casa Cook, ενώ προσαρμόζεται απόλυτα στην αισθητική της τοποθεσίας του, τα περίχωρα της ιστορικής, παραθαλάσσιας πόλης των Χανίων. Πολλά δωμάτια διαθέτουν κοινόχρηστες ή ιδιωτικές πισίνες, παράλληλα με την κεντρική πισίνα, ενώ το εστιατόριο και το μπαρ προσομοιάζουν στην ατμόσφαιρα ενός κλαμπ μιας τροπικής παραλίας, με την κουζίνα να είναι ανοιχτή προς το κοινό όλη την ημέρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τοπικές νοστιμιές.

Ο κ. Enric Noguer, διευθυντής του τμήματος Hotel and Resorts της Thomas Cook, δήλωσε: «To εμπορικό σήμα Casa Cook έχει ήδη πιστούς πελάτες και με το άνοιγμα του πρώτου Casa Cook για οικογένειες στα Χανιά, αλλάζουμε τα δεδομένα στα παραθαλάσσια ξενοδοχεία που βρίσκονται σε ηλιόλουστες περιοχές.  Ανοίγοντας τις πόρτες του το ξενοδοχείο, σχεδόν με συνθήκες πληρότητας, αποδεικνύει ότι δίνουμε στους πελάτες κάτι που δεν μπορούν βρουν αλλού».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει